Viatge a Ítaca

Dia 27: Tranquil·litat entre dinosaures

10 comentaris

05 de juliol

Els dies en aquesta terra, i en el mes que estem, son llargs, molt i molt llargs, el sol matina i cap a les 6 ja comença a treballar, i no para ben bé fins a les nou de la nit. I a més si els dies son com els d’avui encara es fan més i més llargs, quasi be interminables…

Avui a les 8:30 ja estàvem esmorzant, com sempre força be, i abans de les deu ja agafàvem tots els bots que el Mascha no podia esquivar, per fer camí cap a la propera etapa, que avui creiem que és una mica de pas.

Avui la parada per estirar les cames, la hem fet en una lloc on venien pedres de diferents minerals i formes trobades a les muntanyes i a uns preus molt baixos. No podem portar massa coses, però una pedreta petita hem comprat que decorarà el piset que tinguem, sigui on sigui….

Un altre aturada, que toca repostar combustible, i aigua que estàvem sota mínims, així que en comprem pel que queda de viatge, esperem. A més una ampolla de sprite semi-congelada, i una coca-cola fresqueta per compartir, que ens porten al cel durant uns moments…

Ja cap a les 13:30 hem arribat als gers on farem nit. Seguim el mateix ritual de sempre, i abans de res passem al ger de la família, on els saludem i ens ofereixen alguna cosa, sigui te, o pastetes com en aquesta ocasió.

Després la calor, molta molta calor, que no pots combatre ni amb aparells elèctrics ni amb aigua mínimament templada, només esperar a la poca ombra que hi pugui haver, o al ger a que l’atzar et porti una mínima brisa…

Com la resta de gers estan ocupats, la família ens deixa el seu principal, amb fotos del Dalai Lama, i icones budistes incorporat. El dinar, noodles transparents, amb verduretes. Molt bons, però costa menjar amb aquesta calor.

I la resta de la tarda, s’ha fet molt llarga. Molta i molta xafogor difícil d’aguantar, i avui si, desitjant que el temps passi ràpid per poder sortir a estirar les cames.

Aquesta zona, és coneguda perquè un americà hi va trobar moltíssims restes de dinosaures. Quan el sol ja està iniciant retirada, anem a un pou no massa llunyà, on extraiem aigua per rentar-nos el cap amb aigua freda!!!!!

Mongolia1

Mongolia2

Una passejada per l’ex-cementiri de dinosaures, i cap a la furgo, on mentre cau el sol, l’aigua ho fa sobre els nostres caps, i per acabar un soparet sobre una manta, amb un panorama de pel·lícula….

Mongolia4

Mongolia3

Mongolia6

Mongolia5

10 thoughts on “Dia 27: Tranquil·litat entre dinosaures

  1. No està mal la chabola !!
    I a quina temperatura arribàveu a la tarda ? Té pinta de refrescar per la nit, oi ?
    Petons

  2. Quines postes de sol, que semblant explosions meravelloses . Sopar al desert no teniu animals que intentin acostar-se a pispar quelcom de menjar ?. Petons.

  3. Quanta terra hi ha en el món!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s