Viatge a Ítaca

Unes quantes hores de retràs

Deixa un comentari

Ahir a primera hora del matí vem anar a Ezeiza a buscar la meva motxilla que va arribar perfectament bé i a l’hora que tocava, es veu que estava bé a Barcelona i no volia venir 🙂 Des de l’aeroport ens vem assabentar que el nostre vol a El Calafate l’havien reprogramat i en comptes de sortir a les 13:40 sortia a les 15:00. Així que després de voltar per Buenos Aires vem anar més tard a Aeroparque, però al arribar allà ens van dir que el vol tenia retràs i sortiria a les 16:30, així que vem fer mooooltes hores d’aeroport. Però per la nit vem arribar a El calafate i a les cabanyetes, que són super xules Santa Monica Aparts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s