Viatge a Ítaca

Illes eòliques

Deixa un comentari

El segon dia, ens vem dedicar a visitar les illes eòliques. Primer vem veure una miqueta de la illa on estàvem dormint, vulcano, la qual té un cràter actiu i es pot veure com surt fum d’ell, a part que molt sovint es pot sentir l’olor a sofre dels gasos que es desprenen. En aquesta illa hi ha la possibilitat de banyar-se en fangs sulforosos (sempre que s’aguantin les fortes olors a sofre) i diuen que deixa la pell molt fina.

De vulcano, vem anar a Lipari, diria que la més gran de les illes eòliques, que té una poblet molt maco i a part és una illa on hi ha una cantera de pedra pómez que va a parar a l’aigua i fa que es vegin unes aigües amb un color turquesa preciós. Allà ens van deixar banyar des del vaixell.

De Lipari vem anar a Panarea, una de les illes més exclusives de les eòliques, on van forces famosos a passar les seves vacances. La majoria d’ells amb un yate clar. Totes les illes el que no tenen gaire són platgetes, però l’entorn és preciós.

Finalment hem anat a la més espectacular de les illes: Stromboli, és una illa que té una forma cònica perfecte del volcà i que encara està totalment actiu, per tant, per la nit he pogut veure com erupcionava i queia una mica de lava.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s