Viatge a Ítaca

Universal Studios

1 comentari

Ahir va ser dia de parc d’atraccions, vaig estar tot el dia a Universal Studios, esta guai veure com fan les pelicules, els platos, els efectes especials…. Diguem que mes que un parc d’atraccions (no n’hi han casi), es un parc tematic que et mostra com s’han fet les pelicules i a on s’han rodat.

El mes interessant, es un circuit que es fa pels platos i exteriors, on et van explicant quines pelicules s’hi han fet i com es redecoren platos. De fet aquest tour l’he fet dues vegades, la primera en angles i a ultima hora de la tarda en castella (o millor dit en venezola). Durant el tour es veuen exteriors com els de Parque Jurasico, Psicosis (si, si la casa i el motel del Norman Bates), Tiburon, i exteriors que es fan servir per representar ciutats com ara Nova York, Boston.. o fins i tot ciutats europees. Tambe es veuen exteriors de diferents series, de fet hem passat per l’exterior on s’estava rodant Mujeres Desesperadas.

La resta del parc es basa en veure efectes especials a base d’atraccions, com la del regreso al futuro on sembla que estiguis en una montanya rusa perseguint un dolent, quan en canvi no et mous del lloc, o la de la Momia que estas en una montanya rusa interior. Tambe he anat a la de Llamaradas que t’expliquen com feien els efectes de la mateixa pelicula. O tambe una que t’expliquen els efectes especials com es fan. Una altra que he anat es la Shreck que es en 3 dimensions i a mes tambe es van movent les butaques.
La veritat es que ha estat interessant i sobretot durant tot el dia tens la sensacio d’un Deja vu perque tot representa pelicules que s’han vist.

Ahh, que me n’oblidava d’explicar com funciona el transport public aqui Los Angeles, aqui no hi ha t10, i el que pots fer en comptes de pagar cada vegada que pujes al metro o bus, es agafar un ticket que val 3 dolars i que et serveix tot el dia, esta forca be comparat amb San Francisco o Las Vegas.

One thought on “Universal Studios

  1. Estàs feta una “turista imparable” de gringolandia. Tant veure pelis, veus? i després et regiren tota la maleta.Petonets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s