Viatge a Ítaca

i, per acabar…. Santa Monica

1 comentari

Si, avui ja es l’ultim dia que estic pels Estats Units, dema ja comenca la odisea de tornar cap a casa.

Avui, tot i que quan m’he llevat feia un dia horroros (ple de nuvols negres), he decidit anar a la platja de Santa Monica (si, la de los vigilantes de la playa), per fer-ho he agafat un bus que va desde el Downtown fins a la mateixa platja, ara, m’he recorregut tot Los Angeles, i he trigat mes d’una hora de trajecte. Ara, al arribar he estat recompensada en que els nuvols han marxat i ha aparegut el sol.

He comencat pel Santa Monica Pier (surt a varies pelis i especificament a Los Vigilantes) i d’alla he passejat pel costat de la platja (no no, en patins nooo, a peu) fins a la zona de Venice (una bona patejada si mireu un mapa), que es on hi han una serie de canals (van voler fer una Venecia a Los Angeles aquests gringos) i surt al principi de la peli The Doors quan en Jim Morrison coneix a la que sera la seva novia. La veritat es que ha estat molt maco perque la platja estava buida (nomes algun vigilante) i estava tot molt tranquil pero amb molt bon temps.

Ha estat be per acabar el viatge. En resum aquest viatge et dona una sensacio total de Deja vu, ja que tot el que he vist surt a moltes pelicules i per tant et dona la sensacio que ja hi has estat, pero ha estat un viatge que val la pena.

Aixi que ara ja us deixo i ens tornarem a veure en el proper!!!!

One thought on “i, per acabar…. Santa Monica

  1. Doncs que hagis tingut un bon viatge de tornada, i que els controls no t’hagin marejat gaire !Petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s