Viatge a Ítaca

Tercer dia – seguim pel desert

1 comentari

Seguint amb la tònica també ens vem llevar força d’hora, aquest cop per a poder muntar en Camell quan es fes de dia, va ser maca la experiència, sobretot pel fet de pensar que estàvem en una de les portes del Sahara, el muntar en camell ja ho havia provat a la India, i segueixo pensant que et deixa l’esquena destrossada. Però tot i fer un dia amb uns quants nuvols, es van poder veure paissatges molt macos, a part ens van vestir estil Tuareg, així que imagineu-vos les pintes…Després d’haver muntat en camell (aiii perdó dromedariii, que segons els de tunez, de camells només n’hi han a Canaries), vem atravessar el llac salat Chott el Jerid, on es veuen parts que encara no estan seques i es poden veure de diferents colors, tant diferents games del blau com del vermell.


D’aquí i després d’una petita parada per a poder agafar els 4×4, vem anar cap a l’oasis de Muntnay de Chebika, on un guia ens ho va fer veure tot a marxa forçada, ara, els paissatges realment molt macos, val la pena anar-hi de debó.


La tornada de l’oasis va ser amb el 4×4 i fora de la carretera, pel que els nostres ronyons (sobretot de les que anavem al darrera de tot a sobre de les rodes) van patir bastant i teniem unes ganes boges d’arribar.

D’aqui ja vem anar a dinar i per acabar l’excursió vem anar a Kairohuan una de les ciutats santes de l’Islam, el que no vem poder veure va ser la mezquita ja que només es pot visitar pels matins, però si que vem poder veure els voltants.

One thought on “Tercer dia – seguim pel desert

  1. Quasi calcada de la nostra excursió. Tenen un bon muntatge les agències de viatges allà. La única diferència és que nosaltres vam fer el Chott-el-Jerid (“llac salat aprop dels palmerals” al matí, fent-se de dia (molt maco) i vam pujar als dromes per la tarda. Completamnet d’acord en què una hora damunt del drome acaba desronyonant-te i descoiuntant qualsevol. Ara, val la pena veure aquesta entrada del Sahara. La sorra, la més fina mai vista !!Molt maques les fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s