Viatge a Ítaca

Primer dia per Bèlgica

Deixa un comentari

A les vuit i poc ja erem el tres a l’aeroport de Barcelona i ja vem passar el control de seguretat (ja portàvem la meitat de feina feta amb les targetes d’embarc impreses). A quarts de dotze ja arribàvem a l’aeroport de Bruseles, per sortir i trobar el tren ha sigut tota una excursió per dins de l’aeroport. Però finalment hem trobat el tren i cap a Bruselles falta gent, un cop a l’estació central ens hem ubicat i hem anat cap a l’hotel, on hem deixat les coses i hem anat a dinar (ja era hora de dinat a Bèlgica) a un restaurant molt proper a l’hotel on hem menjat molt bé, sobretot els postres que eren boníssims.

Després de dinar hem decidit d’anar a Gant, així que hem anat a l’estació central un altre cop i hem agafat el tren que en poc més de mitja horeta ens ha dut a Gant. Al arribar a l’estació tot i saber que el centre estava lluny hem caminat una mica fins que hem trobat un mapa i ens hem pogut situar una miqueta i hem pogut veure que un tranvia ens portava fins el centre, així que en la següent parada l’hem esperat i ens ha portat fins ben bé el centre.

El primer que hem anat a veure ha sigut la catedral i després hem anat ràpid cap al castell perquè ens pensavem que tancaven a les 5, però al arribar-hi hem vist que era tancat, així que hem seguit voltant per Gant i la mare m’ha convençut per pujar a una torre que hi havia al costat de la catedral, però per sort quan jo ja estava decidida a pujar un munt d’escales, després del primer pis ens hem trobat amb la sorpresa que hi havia un ascensor que et pujava fins a dalt de tot, així que la meva bona fe ha sigut recompensada.

Al baixar de la torre ja hem tornat cap a l’estació de tren i hem tornat cap a Bruseles a on hem anat a sopar molt bé per poder celebrar l’aniversari de la mare i d’aquí al hotel on hem tingut un petit incident amb el llit supletori i ha acabat en que m’han donat una habitació per mi soleta.

Continuarà….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s