Viatge a Ítaca

Ultim dia a Udaipur

Deixa un comentari

L’ultim dia a Udaipur pensavem que seria light i ens dedicariem nomes a fer compres pero al final ha sigut una mica mes mogut de l’esperat. El dia per agafar forces l’hem comencat amb una crepe de xocolata i platan mmmmmmm vamos per xupar-se els dits.

Amb les motxilles fetes ja hem anat a voltar per Udaipur i fer compres (som lo pitjor de lo pitjor, no tenim contencio) fins que ja casi no ens quedaven diners, aixi que hem decidit tornar a l’hotel i llavors…. una senyora se’ns ha presentat i ens ha ofert fer clases de cuina i…. hem aceptat, aixi que al cap d’una hora ja ens veieu a la cuina d’aquesta dona tots tres.

La dona ens ha ensenyat a fer: Aloo Palak, Dal Fry, Kashmiri Pulao, Mix Vegetable Pakora i diferents tipus de pans (chapati, doble chapati, puri i paratha). La veritat es que son plats molt sencills de fer si es tenen els polvos magics, que evidentment hem comprat, a veure si practiquem quan arribem a Barcelona.

Tot aixo que ens ha ensenyat, ho ha cuinat i claroooo qui s’ho ha menjat???? NOSALTRES!!! Estava realment bonissim i hem acabat amb les panxes ben plenes.

D’aqui si que ja hem anat cap a l’estacio de tren on hem averiguat que no hi havien trens de Delhi a Agra (tots estaven plens per l’endema), per tant tocara bus. A les 18:30 ha comencat el nostre periplo fins a Delhi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s