Viatge a Ítaca

Banyant-nos a les cascades d’Ouzoud

Deixa un comentari

El nostre últim dia per Marroc ens hem llevat d’horeta per fer l’excursió a les cascades d’Ouzoud.
Per arribar-hi hem fet una bona tirada en minibus, i al arribar ens ha agafat un guia (que més tard us explico que ha passat) i ens ha portat d’excursió per les cascades.

Gairebé només començar hem hagut de passar un tronc que travessava un tros de riu, jo personalment ja em veia dins del riu i m’han comenat a tremolar les cames, per sort m’han ajudat a creuar-lo. Amb això hem arribat a la part de dalt de les cascades i ja ens ha comenat a agradar molt (endevineu que vol dir oi???).

L’excursioneta ha continuat baixant fins a l’altura del riu que surt de les cascades i que va generant unes piscinetes molt xules, en una d’elles el guia ens ha dit que si volíem ens hi podíem banyar i… qui s’ha banyat??? evidentment jo i el guillem i també la sabri, els altres ens han estat mirant i fent fotos.

L’excursió ha continuat fins al peu de les cascades i després ja hem començat a anar pujant per l’altra banda i el guia ens anava a portar a un restaurant a dinar però nosaltres portavem el picnic i hem pogut dirant tocant a les cascades, una passada!!!!

Un cop dinats hem seguit pujant i quan ja arribàvem al minibus el guia ens ha parat i ens ha dit que li paguessim una burrada, nosaltres enteníem que el guia el posava l’agencia ja que no ens havien donat opció així que hem començat a discutir, al final no li hem donat res i mira que abans que digués res pensavem donar-li propina, però que ens prenguin el pèl… això si que no!!!

La tornada a Marrakech ha sigut molt més ràpida i al arribar hem fet un suc de taronja d’aquests tan bons de la plaa Djema el Fna i després a gastar els últims dirhams!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s