Viatge a Ítaca

Arribada a Paris i…. una bona caminada!!

Deixa un comentari

Hem fet una bona matinada per anar al aeroport i ser evidentment els primers ;), tot i que avui era fàcil ja que era un mini avió i hi havia molt poca gent, ara si, uns quants nens ploraners si que hi havia.

Quan hem aterrat… estava nevant!!! em sembla que només veure-ho ja se’ns ha posat el fred dins el cos. La maleta ha sortit en un plis, i directes a agafar el Orlyval que enllaça amb el RER cap a Paris on hem anat a fer una volta per anar a buscar les claus del pis amb la maleta pesada que no agafarem més.

El piset és molt “cuco” i està molt ben situat. Hem deixat tot i ens hem abrigat una mica més per començar l’excursioneta del dia…

Hem anat cap a Trocadero per veure la …. TOUR EIFFEL!!! Evidentment li hem fet fotos des de totes bandes i hem anat cap allà, com que feia fred i hi havia cua, hem decidit que ja hi pujarem i hem anat passejant pel sena fins al quai branly i després ens hem anat adintrant i passejant per carrerons fins que hem trobat un lloc per dinar.

Havent dinat ens hem arribat fins a les Invalides que hem entrat per dins, però al final hem decidit no pagar els 6,50 euros per veure la tomba de napoleon. En canvi al sortir i passar pel museu Rodin, hem vist que estava obert i hi hem entrat, la veritat és que el museu és molt maco i el entorn amb jardins on hi han escultures del Rodin, com ara el pensador, els burgesos de Calais o la porta de l’infern, són una passada.

Del museu hem anat passejant cap al barri llatí i hem parat a fer un tè i reposar-nos una mica del fred. Quan ja estavem una mica més calentons hem anat cap al Louvre a veure’l per fora il·luminat que està preciós. Del Louvre, hem anat cap a Notre Dame tot creuant el Pont Neuf i d’allí ja hem anat cap a la Rue Mouffletard per sopar.

Hem sopat en un lloc que ja hi havia anat amb ma mare, i ens hem fotut les botes, hem sopat sopa de ceba (boníssima!!) i un parell de fondues, una de carn i l’altra de formatge, mmmm

Com hem sortit totalment reposats hem decidit tornar caminat i hem fet la rue moffletard fins el sena, hem creuat la ile de la cité, i tota la Rue Rivoli sencera fins a la Place de la concorde a veure el germà bessó del obelisc de Luxor.

D’aquí ja hem pujat pels Camps Elissis i hem trencat una mica per carrers fins arribar al apartament, una bona patejada no???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s