Viatge a Ítaca

Comença la travesia pel Mekong

1 comentari

Despres de fer una bona dormida i que el Mario hagi disfrutat aquesta nit del mundial (es va anar a dormir despres de veure l’Anglaterra-Alemania i s’ha despertat per veure l’Argentina-Mexic) ens hem llevat sobre les 7 del mati per poder anar tranquil.lament.

Hem esmorzat a la mateixa Guest House (ja que la senyora ens sembla entranyable) i hem estat esperant a que ens vinguessin a buscar per anar al vaixell. Aixo ha sigut cap a les 9 i deu, on un tuk tukero molt amable ens ha portat a on surten les barques i ens ha entregat els bitllets del vaixell, per tant ja hi hem anat directes, tot i que primer no sabiem molt be per on haviem d’anar, i despres, aixo de pujar-hi…. feia una mica de respecte, perque amb les motxilles a l’esquena hem hagut de passar per una pasarela….

Passades unes dues horetes que hem estat llegint, el vaixell finalment ha sortit, tot i que li ha costat una mica ja que estava entre dos vaixells mes i la veritat es que estava molt encaixonat.

Aixi que hem comencat la nostra travesia, veient uns paissatges preciosos i parant de tant en tant per a que locals baixessin a les seves cases. Tot i que han sigut unes 6 o 7 hores no se’ns ha fet gens pesat i sense adonar-nos ja estavem a Pak Beng la parada per fer nit.

Al arribar-hi, quan el vaixell encara no havia “atracat” ja han pujat no se quants per que anessim a les seves guesthouses, als que, evidentment no els hi hem fet ni cas. Hem agafat les motxilles i hem anat a la que nosaltres haviem decidit per la Lonely, i la veritat es que l’habitacio esta prou be i nomes paguem 4 euros.

Ens hem refrescat una mica amb la poca aigua que hi havia (ara ja n’hi ha) i el ventilador, i hem sortit a passejar. El poble no dona per molt aixi que hem anat a un bar a fer una cerveseta (Beer Lao evidentment) i despres a sopar a un hindu que quan hem passat ens ha caigut molt be.

El sopar estava d’allo mes bo i ara d’aqui poquet a…. fer nones.

One thought on “Comença la travesia pel Mekong

  1. mmmmmmmhhhhhhhh…..el Mekong…..Un petò!! Mónica Ch.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s