Viatge a Ítaca

Un altre cop en ruta

2 comentaris

Avui ens hem llevat relativament d’hora ja que tornava a tocar moure’ns. Hem esmorzat en la mateixa guest house i després ja hem anat cap al “mini port” de Don Det, on a les 11 (més o menys) ens han posat a tots els guiris que marxavem amb motxilles incloses en una barqueta (la veritat és que no les teníem totes eh??), però la barca ha pogut amb tots i ens han tornat a terra ferma.

Per baixar la veritat és que no ho tenien molt ben organitzat i ho hem hagut de fer nosaltres (els guiris) ja que primer anaven baixant i cadascú agafa la seva motxilla i la veritat és que era una mica caòtic, ha sigut millor quan hem desembarcat totes les motxilles i així hem anat més ràpid.

De la barqueta hem anat directes a una minivan que ja ens ha portat en direcció Pakse, amb un parell de paradetes (una al moll que surt cap a Don Kong que s’hi han quedat dos, i una altra a Wat Pho per recollir un parell de turistes alemanys). Hem arribat a Pakse a l’hora prevista i ens han deixat just davant d’uns dels hotels que volíem mirar,l’hotel Pakse, (un de milloret per cuidar-nos una mica i per veure Espanya aquesta matinada) i després de veure l’habitació… doncs ens hi hem quedat!!!

Un cop a l’habitació hem estat fent una mica el vaguito, i de pas actualitzant les fotos del blog que no havíem pogut pujar ahir, ja que la conexió era bastant lenta la veritat i com havíem de pagar…. no com avui que tenim wifi gratuit.

Després de relaxar-nos fora hem sortit a inspeccionar una mica Pakse, el primer localitzar una agència per veure que podíem fer, on hem contractat una excursioneta per demà, i després doncs hem passat per un Wat força maco i un mercat.


Després hem atravessat el riu per un pont i hem passejat una mica amb les llums de la posta de sol, hem tornat i ja hem buscat un lloc per sopar i ara a dormir més o menys d’hora que aquesta matinada hi ha futbol!! i a part demà toca llevar-nos d’hora.

2 thoughts on “Un altre cop en ruta

  1. Una mica de relax va bé de tant en tant, no? Avui hem fet una excursió amb l'avi i s'ha portat molt bé. Hem fet el Moixeró!! I aquest dissabte én faré una de més llarga. Com que aquest any tenim guia…Em sembla que aneu endarrerits amb lo del futbol, no? L'avi va veure el partit ahir… Però potser avui és ahir.PetonsGlòria

  2. Molta bicicleta,i les camas, que ?.I el partir Espanya-Alemanya,quin Puyol mes fantastic./ 7 jugadors del Barça.Petons. l'Avi.Segueix el viatge molt fantastic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s