Viatge a Ítaca

6è dia : de Cantàbria a la Rioja Alavesa

Deixa un comentari

Ben aviat i després d’haver descansat la mar de bé, un bon esmorzar ens esperava a la taula de la posada. Li hem fet els honors i seguidament ens hem posat en camí, deixant ben marcat el camí de tornada a la posada “Peredo y Villa” que segur tornarem a fer…

El dia ens havia de portar cap a la terra dels vins i el primer pas ha estat conduir per l’autovia Cantabria-Meseta que sembla feta per sobre de les muntanyes i on estàs més temps sobre ponts construïts que sobre terra ferma. A Reinosa vam deixar l’autovia agafant direcció cap a “l’embalse de l’Ebro” on rodejant-lo i degustant les vistes, vam seguir en direcció Laguardia. Després de passar una carretera plena de revolts i en força mal estat, i molt justets de combustible, l’aparició d’una benzinera a Oña ens va fer tornar a agafar forces i poder arribar al nostre destí després d’una estoneta més al manillar…

Arribant ja a la Rioja decidim parar a Briones per fer un mos, on ens han servit una amanida boníssima i uns pintxos també molt bons. D’aquí ja hem tirat en direcció el nostre destí a Laguardia.

L’hotel Villa Laguardia ens esperava amb una sorpresa, i és que a més de donar-nos una habitació genial, teníem a la nostre disposició una entrada gratuïta al spa del mateix hotel,quina grata sorpresa…

Una estoneta més tard, ja estavem relaxant-nos probant totes les bombolles i “xorritos”…així que un cop relaxats, era obligat un passeig al poble de Laguardia, on passejant pel casc antic vam decidir comprar un productes de la terra i degustar-los a l’hotel mentre veiem com el Barça s’estrenava a la Champions golejant als grecs. I d’aquí relaxats i bén contents a dormir que l’endemà ens esperen unes quantes bodegues…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s