Viatge a Ítaca

1r contacte amb un Berlin ple de neu

Deixa un comentari

Avui hem hagut de matinar, tot i que no molt més que un dia normal, però avui es feia amb més ganes, ja que no és el mateix anar a treballar que anar a BERLIN oi???
Hem anat en tren a l’aeroport ja que anàvem a la terminal 2 i allí un cop passat seguretat i casi despullar-nos hem anat cap a on surten els avions d’Easyjet, la mateixa terminal que antigament era el pont aeri d’Iberia a Madrid. Hem embarcat puntualment, casi abans que hagués desembarcat la gent i després de dues horetes i mitja de vol ja hem arribat a l’aeroport de Berlin a on hem començat a veure la neu…
Al sortir a l’exterior ja hem començat a notar el fred (tot i que anem ben preparats) i sobretot les dificultats de caminar sobre neu gelada… Hem agafat un parell de trens i hem arribat cap a les 3 a l’Excelsior Hotel que està a tocar de la parada de Zoologischer Garten. Ho hem deixat tot al hotel i cap al carrer.
El primer objectiu era dinar alguna coseta així que hem anat cap a Kunfurterdamm i d’alli en direccio a la parada de Zoologisher garten. Finalment hem trobat un centre comercial on hem menjat en un restaurant especialitzat en patates.
Com que quan hem sortit ja s’havia fet fosc, doncs hem decidit anar a Hackesche Hofe, que son com unes galeries dintre de diferents illes de cases i per allà dins hem trobat la botiga del Ampelmann (els ninotets dels semafors del est de Berlin), aixxx quin perill….
D’aquí hem anat cap a l’Alexanderplatz on a part de fer-hi algunes fotos hem parat a fer un Gluwein (un vi calentet amb canyella que no està gens malament).
Hem tornat cap a Hackesche Hofe i d’alla hem volgut anar cap a la casa Tascheles, tot i que ho hem aconseguit ha sigut tota una odisea ja que plovia i a sobre els carrers estaven plens de gel i s’anava d’allò més insegur. Al arribar-hi casi no es veia res així que hem decidit anar a sopar alguna coseta i després tornar cap a l’hotel on com a dos nens bons a les 10 ja estàvem dormint.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s