Viatge a Ítaca

2n dia: San Diego… i cap a Los Angeles

6 comentaris

A les 5:30 ha fet acte de presència el jet lag i ens hem despertat, però com estàvem a casa l’Alex no podíem fer res, així que després de trastejar amb l’iphone i l’ordinador, a les 8 hem aconseguit dormir una estoneta més.

Quan ja s’ha despertat l’Alex i la Kyoko, ens hem dutxat i ens han portat a esmorzar a un lloc típic americà, ens ha encantat l’ambient i evidentment el que hem menjat, una hamburguesa el mario i jo un sandwich de pollastre amb guacamole,que està per xupar-se els dits i clar, hem acabat ben plens.

Amb la panxa ben plena hem anat cap al Downtown de La Jolla, on hem deixat el cotxe i hem fet una bona passejada per la costa. Hem anat resseguint el passeig pel costat del mar i hem pogut veure surfistes, trossos de platjeta on venia de gust quedar-se tot i que no feia gaire bona mar, gent fent culte al cos corrent, foques, lleons marins, alguna que altre barbacoes… Vamos tot un mon al voltant de la platja.

De fet hi ha una platja que a vegades l’obren per a banyistes i a vegades és exclusiva per a les foques, com avui està oberta a banyistes, hi havia uns activistes protestant a favor de les foques.

Tot passejant hem tornat cap al cotxe i d’aquí a casa l’Alex a recollir les nostres coses, però abans de despedir-nos d’ells, hem anat a fer un cafè com deu mana aprop d’allà, la veritat és que el nostres anfitrions se les saben totes…

Una mica més desperts els hem deixat a casa seva,ens hem acomiadat i hem acordat que la propera serà a Barcelona, i que haurem de tornar a San Diego perquè aquesta visita se’ns ha fet molt i molt curta…

I d’aquí endavant solets per Amèrica, i començant la nostra ruta, que avui, ens havia de portar fins a Los Angeles.

Hem anat tot recte (aquí no hi ha ni una corva) fins a Encinitas, on com al Mario li agrada molt el nom, hem fet una volta amb el cotxe. D’Encinitas hem anat fins a Oceanside on hem trobat un Walmart (botiga enormeeeeeeee que té de tot), on hem pogut comprar tot el que necessitàvem per poder anar de camping a partir de la pròxima nit.

Amb el cotxe carregat ja hem anat direcció Los Angeles, al entrar-hi hem començat a patir embusos i per tant hem decidit anar directe cap a la zona de Santa Monica per veure si hi trobàvem algun lloc per dormir. Després de força voltes i negatives o preus molt cars, hem trobat un motel que no estava molt lluny i de preu correcte. Ara si, una mica antic, totalment de pelicula, aquí no us se dir si de peli americana, o de peli “Gracita Morales”.

Hem deixat les coses a l’habitació i hem anat xino xano cap a Santa Monica Pier, on hem pogut passejar una mica per la platja i per tant ja començar a veure les casetes dels Vigilantes de la Playa, i també anar al Pier on hi ha un mini parc d’atraccions i una Noria molt fotogènica. Quanta gent ha estat a punt de morir en les series de ficció americanes sota aquest “embarcadero”,lligats per a les columnes de fusta per uns dolents molt dolents, i ofegats per la pujada del mar…

Un cop hem fet una bona passejada pel Pier, hem decidit buscar un lloc per sopar i sembla que avui tot ens costa bastant, així que finalment tot tornant cap al Motel hem trobat un Denny’s on hem sopat una amanida amb pollastre i un sandwich de pollastre.

6 thoughts on “2n dia: San Diego… i cap a Los Angeles

  1. que guay guapitosss!!!ja esteu on the road!!!muaaas

  2. Ja se sap els viatges… Cal lluitar perquè, quan ho aconsegueixes, encara t'ho passes millor.Muaaa

  3. Que os ho passeu molt bé… i procureu descansar de tant en tant.Besitos. R.

  4. Quina il·lu de viatge!!! com està l'Alex?us enviem una forta abraçada,Max, Dani i Ruth

  5. Bones,Que us ho passeu molt bé. Farem seguiment de les fotos i del diari.Gràcies per deixar-me participar.Una abraçada,José Romero

  6. No se si estoy envidioso o alegre del peaso de viaje que os estais y que os vais a dar.Besos muchos desde Cornella.GUAPOS!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s