Viatge a Ítaca

10e dia: Arches, Dead Horse Point i camí a Grand Teton

Deixa un comentari

Avui ens hem despertat amb una mica de fred, aixxxx quan estiguem a Grand Teton o Yellowstone… haurem de fer servir el polar???
Amb tot recollit ens hem posat en marxa cap a Moab, per carreteres totalment solitàries, tant que hem parat a fer unes fotos, però hem hagut de tornar corrent al cotxe ja que hi havia una manada de mosquits i petites mosques que ens han atacat.

Sense cap parada més hem arribat a Arches cap a les 10, allí hem decidit que faríem alguna caminata (avui si mare, avui si), i la que hem escollit (sencilla clar) estava al final del recorregut en cotxe, així que cap allà que hem anat.
Hem deixat el cotxe, ens hem posat crema solar i… en marxa!! Tot i que només eren les 10:30 ja feia una calor important i un sol del que no hi havia forma d’amagar-se. Però nosaltres hem tirat endavant, amb un parell d’aigües que portàvem.

Hem caminat una horeta i hem pogut veure el Tunnel Arch, el Pine Arch i el Landscape Arch, la veritat és que l’excursioneta està molt bé, es força planera, però… feia una calor… un sol…

De tornada al corxe primer ens hem refrescat una miqueta en una font i després ja hem anat tornat i hem fet la següent parada a on hi ha el Delicate Arch, on tens tres possibilitats, una força dura de 4,5km que ja hem decidit que no feiem ja que la calor era insoportable i no volíem que em passes el mateix que el dia de Horseshoe Bend. La segona opció era anar a veure una vista panoràmica una mica lluny i la tercera apropant-se una mica més (no molt més) i amb excursió de pujada de propina, hem triat aquesta opció i…. buffff aquesta ha sigut més dureta, ja que la calor apretava encara més si és possible i a sobre en pujada, i la veritat la recompensa… pos tampoc és molt bona…

Finalitzada aquesta segona excursioneta del dia, ja hem anat tornant fent algunes parades de fotos, però cada vegada menys, ja que tot i que el parc ens ha agradat molt, suposo que en portem tants d’aquest tipus que igual ja no ens sorpren tant com els primers. Degut això hem decidit que avui ja només aniríem a Dead Horse Point i el Canyonlands no el faríem (el deixem per a un altre viatge).

Així que cap a Dead Horse Point que hem anat ja que estava força aprop, i allí realment tot i ser molt petitet si que ens ha agradat molt ja que és una vista panoràmica estil Gran Canyon però amb les vistes més clares del Riu Colorado, realment impressionant.

Hem aprofitat que hi havia unes taules de picnic per menjar alguna coseta amb la mirada atenta de diferents esquirols a veure si podien agafar alguna cosa de menjar.
I ara ja si…. “carretera i manta” que volem avançar milles per demà haver-ne de fer menys. Direcció Salt Lake City per anar cap a Grand Teton.
Finalment hem avançat força i hem arribat fins al poble de Evanston on avui en comptes de camping dormirem en un Motel Super8 ja que a les 8 del vespre ha sigut el primer que hem trobat, surt més car que el camping però… per un dia no passa res.
Amb la coses al motel, hem anat a un super per comprar coses que ens faltaven i al pizza hut per sopar. I ben cansadets a dormir tot sentint els focs artificials que demà… és 4 de juliol!!! diada d’Estats Units.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s