Viatge a Ítaca

I en uns dies…. cap a Filipines!!!!

2 comentaris

Que, us pensaveu que aquest any no marxàvem de vacances??? doncs si que hi anem si!!!!

Aquest cop per coses de feina hem de marxar ara a mitjans d’agost i tornarem per la diada, i una altra cosa diferent aquest any, és que anem amb més gent, ens acompanyen la Montse, la Carme i el Javi i no us extranyeu si algun dia els fem escriure a ells, que ja saben que cada dia toca escriure i la feina es reparteix no?

El destí d’aquest estiu és: Filipines!!! Un destí que personalment li tenia moltes ganes ja que hi vaig estar dos estius amb una ONG, però no vaig tenir l’ocasió de poder veure els seus atractius turístics que pel que hem anat llegint n’hi han molts!!

Si, si, ja sé que la setmana passada hi havia inundacions a Manila i nord de Luzón, així que segurament haurem d’anar canviant l’itinerari si les pluges del monzón ens fan molt la punyeta, així que de moment no us diré res del que volem visitar per si canviem de plans. Per tant, si voleu saber que farem, ens haureu d’anar seguint al blog que ja sabeu que anem escrivint sobre la marxa.

Tot i així us deixo un mapa de Filipines per a que ens pogueu anar seguint:

2 thoughts on “I en uns dies…. cap a Filipines!!!!

  1. i taaant que escriurem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s