Viatge a Ítaca

Dia 17: Jornada de descans a Camotes

Deixa un comentari

Avui ens hem pres el dia molt tranquil.lament, que ja tocava.

Ens hem llevat força tard, fent mandritis i llegint que feia molt que no ho feiem, i cap a les 10 hem sortit de l’habitació, no plovia, però diguem que no feia un dia esplèndid, ja que el cel estava ple de núvols.

Hem sortit de l’hotel per anar a veure una mica els voltants i tot baixant cap a la població hem trobat una bake shop on hi havien unes pastes…. Que feien molt bona pinta, a més, hi havien cadires per poder-hi seure, així que, ens hi hem quedat a esmorzar.

Amb la panxa una mica plena, hem anat a inspeccionar el poble, que ràpidament s’acaba, i la seva platja, la veritat és que és molt maca, però…. Com la majoria que hem vist, està plena d’algues, així que no venia molt de gust banyar-s’hi, hi hem passejat una mica i hem tornat cap a l’hotel.

I què hem fet? Doncs primer ens hem anat a banyar al mar, tot baixant per unes escales de l’hotel, allí si que estava neta i venia de gust banyar-se!!

I després, per poder fer una mica el ronso… cap a la piscina hem anat, que realment, és fantàstica, ja que sembla que s’acabi sobre el mar. Allà i hem estat una bona estona entre banyar-nos, pendre el sol, banyar-nos….

Quan ens hem cansat hem anat cap a l’habitació a mandrejar i a fer una bona dosi de lectura. Cap a les 5 volíem anar a menjar alguna cosa als “xiringuitos” de la platja però…. Estava plovent a bots i barrals!! Així que ens hem hagut de conformar amb el restaurant de l’hotel un altre cop. Avui hem sopat un pollastre arrebossat amb arròs fregit i una pizza, tot ben acompanyat d’un parell de cervesetes.

I com quan hem acabat ja era fosc, doncs… Una mica més de lectura i a dormir aviadet que sembla que haguem fet molta activitat pel cansament que portem 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s