Viatge a Ítaca

Dia 23 i 24: Últim matí per Hong Kong i de tornada a Barcelona

2 comentaris

Avui ja ha sigut el nostre últim dia, i com teníem el vol per la tarda, encara hem aprofitat per fer una miqueta de turisme.

Tot i així no ens hem llevat molt d’hora, i el que si que hem fet un cop ben dutxadets i havent esmorzat alguna cosa, hem fet la motxilla, on hem aconseguit encabir-hi tot.

Amb la motxilla plena, hem anat a la recepció del Yesinn, que recordeu que estava en una altre edifici, per deixar-la, i tot i que l’he pogut deixar, no ha sigut tan fàcil com pensàvem… Hem hagut d’anar a una altra planta, on, amb un codi que ens havíen facilitat hem pogut entrar a un altre pis on hi havien més habitacions i allí hem pogut deixar la nostra motxilla!!!

Per passar el matí, hem decidit anar per la zona de Hong Kong per no anar molt lluny, i hem volgut anar al Western Market que està just davant de l’estació de metro on hi han els vaixells per anar a Macau.

El Western Market, és un edifici colonial, que per fora el tenen conservat molt bé, però en canvi, per dins, no hi té molta vida. Havia sigut un antic mercat i crec que segur que tenia molta més vida que no pas ara.

Una mica decepcionats, hem anat a un Starbucks a pendre un cafetó que ens venia molt de gust.

Sortint de l’Starbucks, hem anat caminant en direcció Central, ja que volíem anar a un parell de carrerons on hi havia tot de tendetes i així poder fer les últimes compres, ja que casi no havíem tingut ocasió de comprar.

Amb les compres fetes, hem decidit anar en direcció al Soho per buscar algun lloc on dinar, i finalment no hem hagut de pujar gaire ja que hem trobat un Tailandès on hem dinat “estupendament” un curry de pollastre i un pad thai, les dos coses boníssimes!!!

Ara ja si, hem anat en direcció a l’hotel a recollir les motxilles, per anar ja cap a l’aeroport.

Amb les motxilles, ja hem agafat l’autobús A11 que s’agafa just davant de l’hotel i ens portava directament a l’aeroport tot podent observar els paissatges que el dia que vem arribar vem veure de nit.

Un cop a l’aeroport, hem volgut buscar els mostradors de Qatar per facturar, però… havíem arribat massa d’hora!!! Així que el que si que hem fet ha sigut anar a tornar la tarjeta Octopus per a que ens tornessin el dipòsit que havíem deixat.

Més tard ja hem pogut facturar la nostra motxilla i passar a la zona d’embarcament. No cal dir que és enorme i que hi ha wifi gratuit per tot arreu i en alguns llocs fins i tot hi han ordinadors per poder-se conectar (aixó si que és ser modern!!!).

Hem menjat alguna coseta i mentre esperàvem hem pogut veure una posta de sol molt maca a sobre del nostre avió.

El vol ha sortit en hora i no se’ns ha fet llarg fins a Doha, ja que tenia pantalles i hem pogut veure algunes pel·lícules.

A Doha la conexió ha sigut de tres hores i aquesta vegada sortia d’una zona de l’aeroport que no teníem controlada, però que igualment era sense fingers.

I ja finalment, amb el vol a Barcelona, hem arribat a quarts de vuit.

2 thoughts on “Dia 23 i 24: Últim matí per Hong Kong i de tornada a Barcelona

  1. Hola nois!
    Em sembla que t’han deixat un premi en el nostre blog! Clica l’enllaç a veure que passa: http://www.voltantpelmon.com/2013/01/12/va-de-premis/
    FELICITATS i a seguir com fins ara!!!
    JOAN I ELIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s