Viatge a Ítaca

Parc Nacional de Tierra del Fuego i Tren del Fin del Mundo

3 comentaris

Aquest matí hem fet la visita al Parc Nacional de Tierra del Fuego i dins d’ell hem agafat el Tren del Fin del Mundo (que era el tren que feien servir els presos per anar a tallar arbres per construir el presidi i també la Ushuaia incipient).

Tot i que no és tan espectacular com pot ser el Perito Moreno o les torres del Paine, si que hi han uns paisatges impressionants i com a més va canviant la llum i van apareient nuvols i van marxant, doncs es poden veure unes imatges maquíssimes.

Quan hem baixat del tren, ja teniem al guia esperant-nos i hem anat seguint la ruta 3 passant pel lago Roca i finalment hem anat a parar a la Bahia Lapataia i ens ha explicat coses dels indigenes de la zona (que en 100 anys des que va arribar l’home blanc van ser exterminats).

3 thoughts on “Parc Nacional de Tierra del Fuego i Tren del Fin del Mundo

  1. Tan a prop del fi del món, vigila que no és passeu i quèieu a un altre món diferent. El penal amb totes les seves històries ,deu fer angúnia de pensar amb la gent que estava allà dintre. Heu pujat al trenet?.

  2. Si que vaure pujar al trenet del “fin del mundo”. Veig que estava tot, molt ben organitzar.Fins a la pròxima.

  3. a mi a l’excursió del lago roca, em va fer un diluvi….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s