Viatge a Ítaca

Nit de raquetes i Huskies

1 comentari

Ahir al vespre vem fer una excursió de nit que anava a una de les valls on es practiquen esports de neu.

Per començar la nit, ens vem posar raquetes de neu per començar a caminar per sobre la neu que hi havia per tota la esplanada que quedava davant de l’hosteria a on ens havia deixat el land rover que ens va venir a buscar.

Al final de la caminata vem arribar a una cabanya que simulava les que tenien els antics yamanas i on a dins hi havia un foc que escalfava totalment l’ambient i no semblava que s’estigués gairebé a la intempèrie. Un cop a la cabana, ens van anar donant de sopar, primer unes broxetes(que al ser de nit no vem esbrinar de quina carn era) acompanyades d’un vi calent (fet amb canyella, clau d’olor, sucre i pell de taronja), a continuació ens van donar un guiso fueguino que era més o menys com un “potaje” de llenties i per postre ens van donar pomes al vi. Després vem estar una bona estona escoltant com un dels nois tocava la guitarra i vem acabar la nit amb un cafè hachero.

Per tornar a l’hosteria ho vem fer en uns trineus tirats per huskies, la veritat és que va ser molt divertit, tot i que quan paràvem perquè no feien cas o perquè s’havien liat una mica, alguns es posaven a plorar perquè volien continuar corrent.

One thought on “Nit de raquetes i Huskies

  1. Apa, com és divertiu, per aquestes terres del fí del mòn. Carai!! si que deu ser fantàstic anar tirats per algúns huskies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s