Viatge a Ítaca

Arribada a la Indiaaaaa

3 comentaris

cBueno despres de una dura jornada de viatge finalment hem arribat a la India, a l’aeroport de Bombai hi hem passat unes quantes hores, pero hem arribat a Cochi a les 7:30 del mati, hora india (3 hores i mitja mes que a Barcelona).

Un cop hem conseguit un hotel, hem dedicat a informar-nos de tota la zona, per poder decidir totalment l’itinerari que volem fer aquests dies que passarem per aqui.

Despres hem decidit fer una dormideta ja que sino no aguantavem tot el dia. Pero d’aqui ja hem anat a veure les xarxes de pescadors xineses i inclus hem vist com ho feien per pescar.

Despres, ens hem dedicat a averiguar d’on surtien els ferries a l’altra part de Cochi (nosaltres estem a Fort cochi l’antiga poblacio portugesa) per poder dema anar a agafar el bus a Munnar. I evidentment ja hem comencat a anar de compres 🙂

El mes espectacular ha estat la posta de sol sobre les xarxes xineses i el soparet que hem fet de cara al mar tot menjant calamars i gambetes a un preu de riure.

3 thoughts on “Arribada a la Indiaaaaa

  1. Fins avui, no he pogut veure els teus, relats turistics de Sicilia i el actual de la India. Veig que la arribada a la Bombai,i el primer dia, va ser una pallissa. A mi hem sembla, que estic viatgant junt amb vosaltres.Sicilia,no pensaba que fos tan bonic. La part de la India i les fotos son fantastiques. A seguir disfrutant.

  2. No se,i no ser trobar la ciutat de la India, que anireu, sortin de Cochi ?.Ja explicaras on cau .Gràcies.

  3. Les gambes i calamars, tant baratíssims,deu ser una delicia menjarlos frescos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s