Viatge a Ítaca

Arribada a Munnar

2 comentaris

Hem sortit del hotel a les 6:30 del mati i hem agafat un rickshaw per anar a l’estacio de busos, d’on a les 8 sortia el que anava cap a Munnar. Ha sigut molt puntual i hi hem estat 4 hores i mitja per arribar a Munnar, en un autobus estil India, on en alguns moments podriem dir que erem molta gent a dins.

Al baixar de l’autobus ja ens ha vingut un indio per colocar-nos un hotel que hem anat a veure i ens ha semblat molt maco, aixi que ens hi hem quedat.

Un cop colocades, el mateix noi ens ha estat parlant de les diferents excursions que es podien fer desde Munnar i ja hem agafat la primera per aprofitar tota la tarda, pero primer li hem demanat d’anar a dinar una miqueta.

Sortint de Munnar amb el rickshaw ja hem comencat a veure plantacions de te que son precioses i tenen diferents tipus de verds en funcio si les fulles estan mes o menys crescudes. El que no acabavem d’entendre es com ho feien per recollir el te, pero mes endavant hem pogut veure com ho feien les indies (si, si, nomes les indies recullen te i els homes s’ho miren o fumigen). Per recolectar el te fan servir unes tisores grans amb una bossa acomplada on es van acumulant les fulles tallades, ja que el que fan es tallar les fulles mes noves o superficials i per aixo queda tot tan uniforme.

D’aqui vem anar al top station o view point pero….. amb la boira que hi havia no es veia res de res, tambe figura que haviem de veure unes flors blaves que es veu que n’hi han moltes, pero… no es veia res de res, i el nostre conductor ja va intentar que ho veiessim, i de molt lluny les vem veure.

De tornada a Munnar, vem passejar una mica i vem provar unes patates de tapioca, i despres vem buscar un lloc per sopar (no n’hi han gaires) i vem menjar molt be (tot i que una mica picant) i unes parottes bonissiimes.

2 thoughts on “Arribada a Munnar

  1. No se si has rebut els meus comentaris anteriors.? Me equivocat ?. Albert ( senior).

  2. Hem sembla que hem dec haver equivocat abans.Repeteixo: Deia que perqué hem fots aquest noms de Riekshaw, view point, gats occidentals,i per orientarme,per trobar Munnar, també ,indiques unes fronteres de uns estats federals ( suposo de la mateixa India ),que amb els mapes que tinc, ( molt complets ), no concordant amb res del que dius.Soc molt ignorant,però per orientació, lo millor es posar N.O. (la que sigui,) a tants Km de Cochi.O sigui que Munnar, no se trobarlo.Referent a les dones que treballent a les plantacions de tè, una vegada en un documental de la tele, lo vaig veure, com explicavent això, i també igual a la Xina.Espero que segueixis disfrutant de aquest viatge tant maravellos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s