Viatge a Ítaca

Backwaters

Deixa un comentari

Ahir, despres de passejar una estona per allepey y fer fotos de la vida d’una ciutat, ja ens van venir a buscar per anar a la houseboat, al ser una barca una mica mes petita que el resta, hem pogut navegar per canals mes petits i veure la vida autentica que fa la gent que viu en aquests canals.

Tota la vida la fan al voltant de l’aigua, hem vist gent banyant-se, pescant, rentant roba, rentant plats, o prenent el te al costat dels canals.

Tambe hem vist nens que anaven i tornaven de l’escola i els ferries interns dels canals que son com autobusos, fins i tot n’hi han que son exclusius pels nens que tornen de l’escola.

En el vaixell ens han cuinat per dinar, berenar, sopar i esmorzar, tot eren especialitats keralis i estaven bonissimes. El que he vist mes sencill ha sigut el platan fregit que hem berenat i els hi he demanat la recepta per intentar fer-ho quan arribi a Barcelona.

A ultima hora de la tarda, el cel ha comencat a posar-se molt negre, pero tot i aixi els de la barca han decidit que anessim a veure una esglesia i aixi caminavem una miqueta. Evidentment a mig cami ha comencat a diluviar (anant amb qui vaig que havia de passar….) i a l’esglesia per tornar la monja ens ha hagut de deixar uns paraigues per poder tornar a la barca una mica menys mullades. Evidentment, ens ho hem pres molt be i hem dit que era perque volien que prenessim una dutxa :).

Tot i els nuvols, hem pogut veure una miqueta de posta de sol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s