Viatge a Ítaca

D’Allepey a Varkala

1 comentari

Ens hem despertat al houseboat despres de no haver dormit gaire be ja que feia molta calor a l’habitacio i ni jo ni l’Eulalia hem gosat posar el ventilador per no despertar-nos una a l’altra. Per sort hem pogut veure com es despertava el sol i ha valgut la pena.

Al cap d’una estona ja ens han portat l’esmorzar i despres ja hem tornat a port on ja ens esperava un rickshaw per poder anar a l’estacio d’autobusos.

Avui, els busos ens han anat que ni pintats, tant a Allepey per anar fins a kaballam com alla per anar fins a varkala. el que no ha anat tant be es el rickshaw fins a varkala beach que s’ha perdut bastant.

Un cop instalades, ja hem anat a donar una volta per carrer principal (l’unic que hi ha) i fer alguna compra a part de trobar un centre ayuvedic per fer-nos un massatge i quedar com noves, i despres un bon sopar.

One thought on “D’Allepey a Varkala

  1. De seguida he trobar Varkala, al mapa. Caraí, quin llenguatge que utilitses.Algunes paraules haig de fer un esforç per saber el significat,(amb mig anglés,suposo).Sembla que esteu passant “bomba”,aquest viatge.Fins aviat, i estic guardant tots els blogs,igual que vaig fer amb l’Argentina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s