Viatge a Ítaca

Varkala

1 comentari

Ahir vem estar tot el dia per Varkala, al mati vem fer un bon esmorzar, i despres vem anar una estoneta a la platja, a Varkala n’hi ha dues, pero tots els del lloc ens han recomanat una d’elles, i hem suposat que era per un tema de corrents d’aigua.

La platja era de sorra negras, i hi havia forces onades, pel que nos hem adinsat gaire per no patir les corrents, ara, l’aigua del mar arabig esta molt calenteta, o almenys a l’altura que estem. Evidentment, amb l’Eulalia no ens ha durat molt el sol i hem tornat a l’hotel a dutxar-nos i despres hem anat a fer-nos una pedicura i manicura amb massatges a les mans i peus inclosos.

Al sortir del massatge estava plovent i no ha parat de fer-ho fins que hem anat a dormir. Pero nosaltres no hem deixat d’anar de compres sota la pluja i finalment fer un bon sopar de despedida de l’India.

Be, i amb aquest misstage acabem el viatge a l’India, fins la proxima.

One thought on “Varkala

  1. me lo he liedo enterito, y sigo siendo una de tus fans nº1!!!me alegro que siguas como siempre, haciendo lo que más ta gusta, ya formas parte de mis favoritos!!!muchisimos besos.bery

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s