Viatge a Ítaca

Golden Gate Park i Haight Ashbury

1 comentari

Avui he anat cap al canto oposat a ahir, tot i que no he parat de caminar una altra vegada, a aquest pas acabare rebentada, pero val la pena i aixi ho puc veure tot,
tot i tot.

He comencat per Civic Center que esta al costat del hotel, es l’ajuntament, tot i que sembla mes el capitoli de Washington, aqui les coses ho fan a lo grande eh??

D’aqui xino xano he anat caminant fins a Alamo Square, on hi han una serie de cases victorianes que hem vist moltes vegades per la tele i a part des del parc tambe es veuen unes vistes impressionants, una de les avantatges de que San Francisco estigui ple de pujades i baixades es que aixi es poden veure unes vistes genials de la ciutat.

D’aqui i ara de baixada he anat cap al Golden Gate Park, despres d’una bona caminada hi he arribat i m’hi he pogut passejar per dins, es un parc al estil del Central Park de Nova York, enorme on t’hi pots perdre. No l’he fet tot, pero tot i aixi he vist un centre en memoria de les victimes del Sida, el Japanese Tea Garden i el Shakespeare Garden.

De tornada cap al hotel (avui he decidit descansar una miqueta o se m’acaba San Francisco i acabo amb peus i cames destrossats), ho he fet pel carrer Haight, que es on a l’estiu del amor es va omplir de hippies (alli m’hi haguessin trobat a mi), i ara encara te unes certes reticencies hippies, seguint el carrer s’arriba a Low Haight i hi han unes cases victorianes impressionants, aqui la gent no viu gens malament.

Be, per avui em sembla que aixo sera tot, sino dema seguire informant.

One thought on “Golden Gate Park i Haight Ashbury

  1. Aquesta última foto, què és, un Buda ?Petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s