Viatge a Ítaca

Mision Dolores i Castro

2 comentaris

Avui pel mati he agafat el metro (si, si, que sino acabo patejant tot San Francisco) i he anat cap al barri de Mision, on hi ha una de les misions que van crear els Franciscans espanyols aqui a California. De fet tot el barri s’ha convertit en el barri llati. Passejant pel barri, he arribat al park Mision Dolores, que per variar estava en una pujadeta i per tant des de dalt del parc es veien unes vistes impressionants del Financial District.

Del barri de Mision he passat al de Castro, que es el barri gay de San Francisco, en aquest aspecte San Francisco es una de les ciutats d’estats units mes obertes i on tracten el tema mes tranquilament, vamos que no sembla els USA del senyor Bush, per tant tot el barri esta ple de banderes multicolors.

D’aqui, i un altre cop amb metro, he tornat cap al centre, o mes concretament cap a Powell Street a agafar el tranvia o cable car, perque no fos dit que he estat a San Francisco i no he agafat un tranvia. La veritat es que veure com puja i baixa les pujades dona una sensacio…. sembla que ha de caure quan estas en una pujada. Tambe es molt interessant veure com giren el tranvia als finals de les estacions per a que pugui tornar a fer el cami. Amb el tranvia, he anat fins al final del recorregut que mes o menys es a Fisherman’s Warf i per tant m’he tornat a passejar pel port.

Alli, aprofitant que es l’ultim dia que em puc passejar per San Francisco, he agafat un vaixell d’aquests turistics que van fins a sota del Golden Gate i que rodejen Alcatraz, tot i que avui feia una mica de neblina les vistes han sigut maquissimes i he fet per variar un munt de fotos.

2 thoughts on “Mision Dolores i Castro

  1. Caray!!! No tinc prou temps per llegir tantes coses, que expliques; com el famós tranvia que al final de trajecte hi ha una rotonda amb les vies, per camviar de direcció.I tants “gais”,molt diferent de Europa. Metro,passeig maritim. ponts espectaculars,etc,etc.Vaja que tu estant passant bomba. petons,avi.

  2. Per fi he trobat una miqueta de temps per entrar al teu blog. Ja veig que t’ho estàs passant “pipa” i que això dels tramvies allà és com una muntanya “russa”.PetonsGlòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s