Viatge a Ítaca

Yosemite

2 comentaris

Ahir vaig anar a Yosemite, vem sortir molt d’hora de San Francisco que estava totalment emboirat (de moment estic tenint molta sort amb el temps)i el guia ens ha anat explicant coses de San Francisco i dels voltants, realment la sortida de San Francisco a les 7 del mati, es com sortir de Barcelona a aquesta hora, hi ha un munt de gent que entra a la ciutat en cotxe per anar a treballar i la majoria ho fa pel Oakland Bay Bridge que es pel pont que hem sortit.

Durant el trajecte hem parat en mig del no res per esmorzar alguna coseta i hem seguit cap a Yosemite, al poc d’entrar al parc ja hem anat a un mirador des d’on es veia el Capitan que es un gran roc que hi ha molts escaladors que volen fer.

Despres ja hem comencat a veure cascades (tot i que ara no son molt plenes d’aigua ja que es hivern, si que es pot veure lo altes que son) i ens han deixat en un punt per poder dinar i passejar unes quantes horetes. Jo he anat primer cap a les Yosemite Falls i he fet un passeig per veure-les des de sota i d’aqui he anat cap un punt on es veia molt be el Half Dome, una de les imatges mes caracteristiques del parc.

Despres he seguit caminat i per tornar he agafat un bus gratuit que et dona la volta al parc. Per acabar el dia i quan ja marxavem del parc hem parat per veure El Capitan a on s’hi estava ponent el sol.

La veritat es que el parc es precios, pero la sensacio ha sigut com a les Torres del Paine a Xile, que voldries quedar-t’hi mes dies per poder fer excursions i coneixe’l mes a fons. Pero no pot ser tot oi?

2 thoughts on “Yosemite

  1. Sembla que per Yosemite també es nota el canvi climàtic: això quasi no sembla l’hivern !!Que segueixis veient tantes coses xules !Petons, i de la Cinta

  2. Aquestes caminates que fas,a peu per veure tantes coses,deu ser pitjor que baixar de l’Aneto. Quantes hores portes caminant?.Petons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s