Viatge a Ítaca

Arribada a Costa Rica – via Panama

Deixa un comentari

Hola a totssss

si, ja se que he tardat uns dies a escriure, pero fins avui no havia trobat un lloc des d’on poder-me conectar. Ara estem a Arenal, pero fare memoria dels cuatre dies que portem aqui.

El vol de Barcelona a Madrid ja va sortir amb una mitja horeta de retras i va fer que a Madrid haguessin d’espavilar una miqueta amb la cua de torn per passar seguretat un altre cop (es veu que a Barcelona no ens havien xequejat). Per torna el vol de Madrid a San Jose tambe va sortir amb retras de mitja horeta. Aqui no passava res perque ja haviem recuperat el temps quan casi arribavem a Costa Rica i llavors va ser quan ens van dir que haviem d’anar a Panama ja que l’aeroport de San Jose estava tancar per mal temps.

A Panama hi vem estar poc mes de una horeta pero sense baixar de l’avio ja que van tornar a obrir l’aeroport de San Jose i hi vem poder anar (pel que sembla normalment l’avio acostuma a fer nit a Panama els casos en que ha passat, per tant ens podem sentir afortunades). Per poder agafar el transfer al hotel Melia Cariari vem haver d’esperar una mica ja que uns dels que venien amb nosaltres els hi havien perdut les maletes (es veu que en el nostre vol van perdre 50 maletes, totes elles provinents de Barcelona, perque despres la ministra digui que el Prat va be).

El Melia es molt xulo, pel que hem pogut veure abans d’anar a dormir en una habitacio amb dos llits de tamany queen, vamos que incomodes no hem estat.

Continuara…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s