Viatge a Ítaca

Segon dia – anada a Tortuguero

2 comentaris

Seguim amb els dies que portem per aqui.

En vem aixecar a tres quarts de cinc ja que a tres quarts de sis ens venien a buscar per anar a Tortuguero. Tot i aixi vem poder esmorzar alguna cosa en el restaurant que tot just ho estaven posant tot. Realment estava tot bonissim, sobretot la fruita, mango, pinya, melo, papaya i sindria, ahh i un suc de sindria bonissim.

Un cop dins l’autobus va comencar la ruta d’hotels per anar a buscar a altra gent i despres ja vem tirar cap a Tortuguero tot passant pel parc nacional de Braulio Carrillo i cap a les 10 vem parar per esmorzar (si, si una altra vegada). D’aqui ja vem anar directes a on vem agafar una barqueta per anar a traves dels canals al hotel de Tortuguero on ens esperaven amb un coctel de bienvenida (realment no estem acostumades a aquestes coses).

Vem tenir el temps just per deixar les coses a l’habitacio (amb un llit de tamany king) i anar a dinar (vamos que no parem de menjar) ja que per la tarda anem al poble de Tortuguero a passejar, sembla un poblet mes aviat turistic i d’ambient caribeny, si mes no estem al mar carib.

Al tornar al hotel com que fa molta caloreta ens anem a fer un banyet a la piscina amb una parella de Vic que hem conegut mentre dinavem i una altra mig de Madrid mig de Valencia. Al acabar el banyet ens hem canviat i directes a sopar per poder anar a l’excursio de les tortugues a les vuit del vespres (que aqui a aquestes hores ja es negre nit).

Ens ha tocat el guia mes plasta (despres es clar de l’organitzacio pertinent que sempre toca en cada activitat), parlava tant lent…. i es repetia tant… que gairebe ens dormim a la platja esperant que aparagues la tortuga. Per sort hem pogut veure una tortuga que tornava al mar ja que no havia trobat un lloc idoni per fer el desove. Les tortugues son enormessss, fan mes d’un metre de llarg i mes de mig d’ample, aixi que podeu imaginar el rastre que deixen a la platja.

Despres d’aquesta n’hem vist una altra fent el desove, es impressionant, quan estan fent el desove entren en trance i el guia li ha pogut aixecar les aletes per a que poguessim veure com sortien els ous (que son com unes pilotes de ping pong) i com despres els tapava tots per a que no els trobessin els depredadors.

Amb aquesta excursio ja vem acabar el dia.

2 thoughts on “Segon dia – anada a Tortuguero

  1. Vaja tute que és porteu veien tantes coses en poc temps,i tan interesants.Després del meu anterior correo, ja veig ara en el blog,que la tancada del aeroport de Sant Jose, era per el mal temps.Aquest viatge,els hotels que pernocteu, no son precisament ” barraquetes”.Segueix plovent molt cada dia,com és fama a Costa Rica?. molts petons del avis.

  2. No avi, de moment no ens esta plovent gaire, i quan ho fa (com ara mateix) no ens molesta gens ja que estem en llocs tancats i no fent excursions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s