Viatge a Ítaca

Quart dia – de Tortuguero a Puerto Viejo

Deixa un comentari

Hola un altre cop, avui seguire a on ho vaig deixar ahir a veure si aconsegueixo posar-me al dia.

El quart dia de la nostra estada a Costa Rica el vem comencar a Tortuguero amb el dia plovent, pero despres d’esmorzar ja va parar i va sortir el solet. La tornada va ser com l’anada, viatge primer en barca fins a un embarcadero i d’alla en bus (seguint amb el tema d’organitzacio, on primerament l’Eulalia i jo no sabiem molt be on ens haviem de posar, pero finalment ens van ubicar en un bus).

El bus ens va portar a un restaurant que es diu Caribbean Dish on ens van donar de dinar (tot i que nomes eren quarts de dotze del mati) i aixi vem esperar que arribes el del cotxe de lloguer.

No us penseu que es tan facil el tema del lloguer, ja que s’estaven amb cada un que llogava un cotxe una mitja horeta explicant-ho tot (jo crec que amb nosaltres s’hi va estar menys, pero amb els anteriors segur que es va estar una mitja horeta o mes). Aixo va fer que no ens entreguessin el cotxe fins a dos quarts de dues del migdia.

Amb el 4 x 4 ja ens vem posar en ruta cap a Puerto Viejo (recorregut que teoricament ens havia de durar unes dues hores), pero quan portavem una horeta de ruta ens vem trobar la carretera tota parada i alli ens hi vem tirar mes d’una hora i mitja (mes tard ens vem assabentar que s’havia volcat un trailer i era el que tenia parada la carretera en les dues bandes).

Com que s’havia colapsat tot de tal manera, va fer que llavors la carretera fins a Puerto Limon anes molt densa i anessim molt lents. Per sort de Puerto Limon a Puerto Viejo ja anava molt millor. Amb tot vem arribar a quarts de sis a l’hotel de Puerto Viejo, el Cariblue.

Nomes arribar ja ens vem trobar la parella de madrid i valencia que estaven al mateix hotel, vem deixar les coses a l’habitacio i ens vem donar una volteta per la platja de davant de l’hotel i despres de refrescar-nos una miqueta vem anar amb la parella a donar una volta pel poble i sopar-hi. Vem sopar un plat estil caribeny molt boc (gambes amb una salsa de tomaquet i coco amb acompanyament d’arros, patates i amanida).

Aquesta nit vem tornar a dormir en un llit king size.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s