Viatge a Ítaca

Cinquè dia – de Puerto Viejo a Arenal

2 comentaris

Ahir va ser un dia sobretot de ruta, pero tot i així encara vem aprofitar per poder veure cosetes i no només conduir.

Com que a Puerto Viejo no havíem tingut temps de veure res, ens hem llevat a les 6 del matí (aquí és una hora de lo més normal, ja que es fa de dia a quarts de sis) i sense dutxar-nos ni esmorzar hem agafat el cotxe i hem anat a la platja de Punta Uva, que esta gairebé tocant a Panamà, les vistes eren maquíssimes i l’aigua (tot i que encara no havia sortit de tot el sol) es veia de color esmeralda. A part, al ser tant d’hora no hi havia ningú a la platja, aixi que hi erem soles. Després d’aquesta platja hem anat a la de davant del hotel que es la més indicada per fer surf de la zona (tranquils que ni a mi ni a l’Eulalia ens ha donat per fer surf, per tant seguim senceres).

Aqui ja haviem fet gana i hem anat a esmorzar, com sempre no ens hem quedat amb gana, suc de “guacamayo”, mango, pinya i sindria, torrades amb tomàquet (sencer), pernil i formatge… i després ja ens hem dutxat i hem fet la bossa per marxar.

De camí hem visitat el poble de dia (típic caribeny i amb molt ambient de surf) i ja directes cap a Arenal que hem trigat unes 6 horetes que ens repartit equitativament entre l’eulalia i jo.

El millor del dia ha sigut l’arribada al hotel d’Arenal (l’Arenal Kioro), només arribar ja ens han donat indicacions per aparcar i ens han dit que de moment deixessim l’equipatge al cotxe, ens han dirigit a recepció i ens han fet el check in sentades en un sofà. Un botones ens ha indicat on estava l’habitació per anar-hi en cotxe i ell hi ha anat a peu. Al arribar ens ha agafat les bosses i ens les ha portat a l’habitació, nosaltres dues només hem hagut de fer l’esforç de pujar-nos a nosaltres mateixes. El botones ens ha hagut d’explicar tota l’habitació que intentaré resumir. Un petit saló a l’entrada amb un sofà llit i un despatxet. Passat aquest l’habitació principal amb dos llits queen, una tauleta amb un parell de sofàs i recolça peus. La taula amb la tele, una dutxa separada del bany, i…. un jacuzzi, evidentment tot amb vistes al volcà. No esta malament oi?

Després de menjar alguna coseta i descansar hem anat a les termes que pertanyen al hotel (s’ha d’anar amb cotxe però son gratuites pels de l’hotel) i ens hi hem estat ben be una horeta provant les 8 piscines amb xorros que hi han. Aixi que com podeu veure avui anem d’estupendes, i si avi, no anem de barraquetes aquesta vegada com pots veure.

El dia l’hem acabat sopant i conectant-nos a internet.

2 thoughts on “Cinquè dia – de Puerto Viejo a Arenal

  1. Osti, Eva, quina enveja !! Vaja hotelet aquest d’Arenal, jacuzzi, vistes al volcà (vigileu no es posi en marxa !).Ja només falten les fotos. Mentrestant vaig a mirar-ne pel Google Earth.PetonsAlbert i Cinta

  2. Quan arribi a Barcelona ja posare fotos, pero aqui laes conexions son una mica lentes 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s