Viatge a Ítaca

Setè dia – d’Arenal a Monteverde

Deixa un comentari

Per variar, estant a l’hotel Arenal Kioro tant fantàstic, nomes llevar-nos vem anar de pet al jacuzzi per començar el dia ben relaxades. Ara, després d’esmorzar, ja vem sortir cap a Monteverde ben d’hora ja que ens havíen avisat que era una carretera força dolenta.

El primer tros de carretera era rodejant la laguna de Arenal i tot i que el volcà estava completament tapat per nuvols, els paisatges eren molt macos.

Quan vem arribar a Tilaran la carretera es va complicar bastant, va deixar de ser asfaltada, per ser un camí de terra, sort que portavem el 4×4 i així no havíem de patir pel cotxe. Perque durant unes dues hores i mitja vem estar patint bots, pujades, baixades, roques….. Ara, els paisatges que es veien eren preciosos. Com més ens anavem acostant a Monteverde més semblava com si estiguessim a Suissa. Finalment vem arribar a Montverde i al final de tot vem trobar el nostre hotel.

L’hotel es totalment estil montanya, ara, l’habitació torna a ser mes gran que el meu pis, en aquest hem tingut un llit queen i un de king, a part de un petit salonet.

Un cop deixades les coses al hotel ens hem anat al poble per donar-hi una volta i també per informar-nos de les diferents empreses que fan canopy, en una el rappel era obligatori i a l’Eulalia no li ha fet gaire gracia. Una altra l’hem trobat massa forta i per tant ens hem quedat amb la tercera.

En el poble ens hem trobat dues parelles que haviem conegut a Tortuguero i per tant hem donat una volta i hem anat a sopar un casado en un restaurant típic (li diuen casado perque cada dia es el mateix). El casado que hem demanat era de pollastre i al igual que sempre portava arros, verduretes i frijoles a part del pollastre amb salsa clar.

Al arribar al hotel hem contractat la excursio amb l’empresa que haviem decidit previament. Selvatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s