Viatge a Ítaca

Sisè Dia – Arenal

Deixa un comentari

Sembla que ja he aconseguit posar-me al dia.

Avui ens hem llevat una mica abans de les sis i hem anat directes al jacuzzi per despertar-nos poquet a poquet i anar veient el volcà. D’aqui hem anat a esmorzar, avui a part de la fruita de sempre hem pogut menjar una truita amb els ingradients que volguessim, ja que te la feien davant mateix. Com podeu veure no passem gana en els esmorzars eh?

Despres d’aquest bon esmorzar hem anat a la catarata de la Fortuna en cotxe, però per arribar a la base de la catarata s’han de baixar (que despres hem hagut de pujar evidentment) unes 450 escales (l’eulalia les ha contat quan pujavem). Pero les vistes un cop a baix son impressionants. Allí ens hi hem banyat i tot i que l’aigua al començament estava una mica freda ha sigut genial. Un cop hem pujat totes les escales hem descansat una mica i mes tard hem anat cap al volcà Arenal.

L’hem rodejat totalment i hem vist per on actualment cauen les colades de lava, tot i que hem arribat al poble del Castillo, les bones vistes eren una mica mes a baix i per tant al tornar ha sigut quan hem fet les fotos de rigor. D’aqui hem anat a on comença la laguna Arenal (només al començament ja que demà per anar a Monteverde l’haurem de rodejar tota) i després ja hem anat de tornada al hotel a reposar una mica i menjar una mica.

Després d’un matí tan agitat necessitavem una tarda de relax per tant ens hem aprofitat un altre cop de les termes del hotel i avui ens hi hem estat una horeta i mitja. Sortint d’allà hem anat a passejar per la Fortuna i tambe hi hem sopat, i ara després d’escriure ja anirem cap a l’habitació que demà ens espera una bona ruta fins a Monteverde.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s