Viatge a Ítaca

Novè dia – de Monteverde a Tamarindo

Deixa un comentari

Avui ha tornat a tocar ruta. Hem sortit de Monteverde a les 8 del matí per que no sabíem quan de temps trigaríem per arribar a Tamarindo. Aquest cop la carretera dolenta ha sigut d’uns quants kilòmetres menys i després ja n’hi havia una altra de una mica milloreta. Això ens ha portat a la Interamericana que hem agafat en direcció nord per anar cap al puente de la amistad que permet passar a la peninsula de Nicoya.

El últim tros de la carretera que portava a Tamarindo també era bastant un desastre i hem vist que de tornada potser fent una mica més de volta trobem una carretera millor. El poble de Tamarindo es de costa i consta d’una serie d’hotels i restaurants un al costat del altre en un carrer sense asfaltar.

El hotel un altre vegada torna a ser tot un luxe (Cala Luna) pero aquesta vegada d’una manera més conquetona. Després de deixar les coses a la habitació hem anat a donar una petita volta per la platja que hi ha més propera al hotel. És una platja molt maca però no gaire indicada per a banyar-se, ja que hi ha moltes roques tocant a la platja. Per tant, hem decidit que ens feiem un bany a la piscina del hotel ja que encara feia bon temps.

Després del bany ja hem anat a donar una volta pel poble i hem estat investigant per fer alguna excursioneta al dia següent. Si podia ser de fer snorkelling. Hem vist que a tot arreu ens oferien el mateix i al mateix preu. Pero al final hem trobat una que tot i que era el mateix preu ens ha semblat millor. Així que l’hem contractada i despres hem anat a conectar-nos a internet ja que s’ha posat a ploure i per tant tampoc no teníem res a fer.

Molt d’hora, al sortir d’internet, hem anat a sopar, i, al acabar hem tingt la sort de poder veure una posta de sol magnífica al oceà pacífic ja que a el sol s’anava amgant en mig dels núvols i es veien diferents tons de rosat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s