Viatge a Ítaca

Deuè dia – Tamarindo

3 comentaris

L’esmorzar d’aquest hotel ha sigut diferent, aquí no hi havia buffet sino que et feien triar un plat principal (pankekes de diferents tipus o diferents tipus de truites) i a part tenies torrades, mantega, mermelada, pastetes, suc de taronja natural i te o cafe. Com podeu imaginar hem quedat força plenes com cada dia.

A les 8 en punt ens han vingut a buscar per anar a l’excursio que haviem contractat. Hem passat a buscar 6 persones és a d’altres hotels i hem arribat a una platja on hem pujat a una barqueta que ens ha portat al catamarà. El dia encara aguantava tot i que indicava que es posaria a ploure en un moment o altre.

Només sortir de la platja hem vist a lo lluny unes balenes, però s’han fet les remolones i no s’han deixat veure gaire. Durant el trajecte hem estat pendents a veure si en veiem més i no ha sigut així tot i que hem vist alguna ratlla saltadora.

Després de navegar una horeta i de començar a ploure fortament, hem parat per fer snorkelling, així que estavem al mar mirant peixets i plovent molt, de fet l’aigua del mar estava calentona, mentre que la de la pluja més aviat estava freda. Hem vist molts tipus de peixos, però el més curios era el peix globus que era com una bola i semblava que tingués punxes, però si el tocaves era tovet. També hem vist coralls i ostres.

Al sortir de l’aigua ens esperava un bon dinar, entrepans i fruita (pinya, sindria i mango) així que ens hem atipat força i ja hem agafat el camí de tornada sense que parés de ploure. Per tant en mig de la pluja ens han desenvarcat ben molles i ens han portat cap al hotel.

Al arribar al hotel, tal i com ens havien avisat no hi havia ni aigua ni llum, així que ens hem esperat una horeta llegint per poder prendre una dutxa ben calenteta. La tarda l’hem passada conectant-nos a internet i llegint i a última hora hem anat cap al poble a comprar al super i també a sopar. Avui de posta de sol com podeu imaginar res de res ja que no hi ha manera de que pari de ploure.

3 thoughts on “Deuè dia – Tamarindo

  1. Ja veig que l’Eulàlia està fent de les seves, tot i que de manera moderada… Vigila no t’engreixis… Tant de menjar és perjudicial per a la salut!Amb els peixets em fas una enveja! Saluda’ls de part meva!Glòria

  2. El mateix que et diu la mare,hem penso que si segueixis menjant coses tan bones i en cantitat,i portant una vida de “sibarita”,no se que faràs,quan tornis a Barcelona,i vegis lo que senyala la bàscula i tindre que “pancà” cada dia.Aquest viatge el tindria que haver de fer jo,!!!.petons, l’avi.

  3. Eiii que mengem força només als esmorzars i… fem forces excursionetes així que segur que ja gastem el que hem menjat 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s