Viatge a Ítaca

Dotzè dia – Manuel Antonio

Deixa un comentari

Ens hem despertat a la nostre hora habitual i hem tornat a fer un esmorzar d’aquests esplèndids que ja comencem a estar acostumades. A les 8 i quart hem agafat el bus de l’hotel que portava a l’entrada del parc de Manuel Antonio.

Just abans de l’entrada s’ha de creuar un riuet (la desembocadura) i ens hi han portat amb una barqueta. Ja només entrar al parc veus les primeres platges, són impressionants i precioses i amb l’afegit que no hi ha res construit (de fet el parc el van fer quan van veure que hi volien construir). Només entrar ja hem vist la nostra primera iguana. Bordejant la platja hem anat passejant fins que s’acabava aquesta i d’aquí anaves a parar a la segona platja, imagineu típiques platges de postal amb palmeres….

Però no penseu que ens hem anat directes a banyar sino que primerament hem fet una excursioneta, primer hem vordejat tota la petita península que hi surt entre les dues platges i després ens hem apropat a una tercera platja que es diu playas gemelas. Durant l’excursioneta hem vist bastantes més iguanes i sobretot un munt de monos cara blanca, els hem pogut fotografiar tant i com hem volgut.

Després de tanta excursioneta i de suar ben suada la samarreta ja hem anat a descansar a la platja i banyar-nos constantment perque feia una calor….. Us podeu creure que estant amb l’Eulalia ens hagi fet un dia impressionant????? tant aprop de la platja????

Quan hem acabat fartes de platja ja hem sortit del parc i hem estat passejant pel poble i mirant botiguetes, ahh i també hem parat a menjar en un bar amb molt bon ambient i amb vistes directes a la platja. Amb l’últim bus hem tornat a l’hotel i després d’una bona dutxa estic aquí escrivint i ara anirem a fer una cerveseta per celebrar el cumple de l’Eulalia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s