Viatge a Ítaca

Oncè dia – de Tamarindo a Manuel Antonio

Deixa un comentari

Després d’un estupendo esmorzar a l’hotel de Tamarindo (unes truites amb camarones enormes) ja hem sortit cap a Manuel Antonio. Avui la ruta tot i que ha sigut molt llarga ha sigut per carreteres bones (el que passa es que en totes les carreteres el límit de velocitat es de 80km hora, per tant molt ràpid no podíem anar).

Per evitar el últim tram de carretera que havíem fet al anar a Tamarindo (que segur que amb la pluja del día anterior encara estava molt pitjor), hem anat en direcció nord primer, per poder agafar sempre una carretera en millors condicions. Per tant, encara que haguem fet més kilòmetres en temps hem trigat el mateix.

Evidentment hem tornat a passar pel pont de l’amistad de Taiwan i hem tornat a agafar la interamericana fins a l’altura de Punta Arenas, que ja hem hagut d’agafar una altra carretera, tot i que el principi era molt bona carretera (fins hi tot tenia dos carrils) ja que Punta Arenas es un port molt important pel que sembla.

A aquesta altura hem posat gasolina i hem canviat de conductora i ja hem tirat tot seguit fins a Quepos, que és la població més important propera a Manuel Antonio. I d’aquí ja en busca de l’hotel que està a la punta d’un sortint i per tant la carretera que hi accedeix es moooolt dolenta.

Per variar un cop fet el check in ens han rebut amb un suc de guacabano o guacamayo o alguna cosa semblant, que pel que hem averiguat es la nostra xirimoya. I ens han portat a les maletes i nosaltres amb un carret (com els que es fan servir en el golf) fins a l’habitacio. Que per variar tenia un llit king i era enorme i amb bones vistes.

El resta de la tarda l’hem passada provant les diferents piscines que té l’hotel i disfrutant de les magnífiques vistes. Hi ha un parell de piscines principals amb jacuzzi i tot i després hi ha una piscina més petiteta però que només és per adults (si, si, ens han deixat entrar 🙂 ).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s