Viatge a Ítaca

Tercer i últim dia – Bruseles

Deixa un comentari

L’últim dia ens vem dedicar a veure Bruseles ja que encara no havíem vist gairebé res de res.

Baixant des de l’hotel vem anar a parar directes al Maneken Pis, que es una ridiculès d’estatua i a sobre me’l vesteixen cada dia i queda encara més ridícul. D’aquí ja vem anar directes a la Grand Place, la veritat es que és força impressionant però gairebé igual a la de Brugges, pel que sembla tenen un racó que hi ha una serie de cases impressionants que és el equivalent a la nostra mansana de la discòrdia ja que els propietaris competien a veure qui tenia la millor casa.

Pels voltants de la Grand Place hovaig passar fatal amb la quantitat de tendes de xocolata que hi arriba a haver. Vem parar a la botiga del Tintin i després vem anar a les galeries reials on al final vem pecar comprant xocolata (ja feia tres dies que m’estava cridant).

D’aquí la mare i el Pere es van acabar de decidir per anar al Atomium que queda una mica a les afores però t’hi porta el metro. Quan hi vam arribar va començar a ploure i vam anar fins a un poblet artificial que hi ha i on hi ha Europa en miniatura (tot i que et foten una clatellada per entrar….. total que no hi hem entrat)

Quan va parar una mica ja vem anar cap al Atomium, es una estructura gegant que representa l’estructura del Ferro pel que sembla i que van construir per una exposició universal que es va fer a Bruseles, tot i que després el volien derrocar. L’edifici està aprofitat en algun dels seus atoms, sobretot el de dalt on hi ha unes vistes molt bones de Bruseles i a part hi ha un restaurant on s’hi pot menjar.

Havent dinant vem acabar de veure l’Atomium i vem tornar cap al centre a veure la catedral i després ja al hotel i cap a l’aeroport i cap a Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s