Viatge a Ítaca

Cap a la India per tercer cop

Deixa un comentari

Bonesss,

sii, ja torno a ser aquí i el divendres marxo cap a la India per tercer cop. Però evidentment aniré a veure coses que encara no he vist (crec que la India hi podria tornar mil cops i encara em quedarien coses per veure).

Aquest cop començarem per Bombai per poder anar a veure les coves d’Ajanta i Ellora, per després tornar cap al Rajastán i veure Udaipur (que diuen que és la ciutat més romàntica de la India) i Ranakpur, a continuació anirem a Agra (si, si això ho repetiré) però desde allà farem una escapadeta a Faterpur Sikri (la ciutat fantasma) i acabarem el viatge a Delhi (intentarem veure coses que no havia vist la primera vegada).

Espero poder anar explicant-vos-ho tot estant allà i al tornar ja posaré les fotos.

Fins aviat….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s