Viatge a Ítaca

Arribada a Bombai

Deixa un comentari

Abans d’ahir vem arribar a Bombai despres de passar la nit a l’avio (entretinguts almenys ja que teniem pantalleta propia i podiem triar pelicula, tan el Guillem com jo vem veure Pirates del Caribe la tercera part pero en versio panchito).

Tranquilament un cop a l’aeroport vem anar al lavabo i despres vem passar immigracio i vem estar una bona estona esperant les maletes (quan ja comencavem a patir van arribar!!!!). El primer que vem fer va ser canviar diners i despres ja vem anar a contractar un taxi prepagat per anar a l’estacio Victoria (el primer lloc que vem preguntar ja ens volien timar).

Per arribar-hi hi vem estar ben be mes d’una hora passant pels suburbis mes pobres de Bombai (realment impressionant, sort que no ens hi hem de quedar). L’estacio Victoria es nota totalment que es colonial perque destaca sobre el reste i es molt maca. Facilment vem trobar una consigna per deixar-hi les motxilles mentre visitavem Bombai. Un cop deixades vem fer una coca-cola per refer l’anim, ja que ens estavem morint de calor.

Amb un taxi vem anar cap a la Porta de la India i gairebe sense veure-la ens van pujar a un vaixell per anar a les coves d’Elefanta. El vaixell va durar més d’una horeta i per arribar a les coves vem haver de pujar unes quantes escales (bastantes, plenes de paradetes i d’indis dient que compressim), al arribar a dalt ben suats vem haver de pagar l’entrada (evidentment a preu guiri). Ara a la cova principal ens esperava la trimurti, realment impressionant, jo particularment no me l’esperava tan gran tot i haver vist fotos.

La tornada va ser molt maca ja que s’estava ponent el sol sobre Bombai i vem veure el pas del groc, al taronja i finalment al vermell.

Al arribar al port ja vem poder veure amb tranquilitat la Porta de la India i despres vem entrar al hotel Taj (on hi dormien tots els aristocretes que arribaven a la India). Nosaltres sencillament l’hem visitat i hem anat a sopar a un lloc tipic indi prop de l’hotel.

D’aqui ja vam anar a l’estacio a esperar el tren perseguits per un nen pesat que volia que li donessim unes rupies (cosa que no vam fer cap dels tres). Un cop en el tren, un home ens va liar i ens va dir que anessim a primera, pero quan va arribar el reviso i ja estavem totalment apalancats ens va tornar a enviar a segona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s