Viatge a Ítaca

Anada cap a Luxor

Deixa un comentari

A tres quarts de tres del diumenge ja estavem a l’aeroport, vem fer la cua corresponent per treure la tarjeta d’embarque la noia borde que ens va atendre ens va avisar que a Luxor haviem de recollir les maletes per pasar l’aduana i ja alla fariem el nou embarque. Aixi que unicament amb la primera tarjeta ens vem dirigir a la terminal on vem dinar un pans and company.

Evidentment el vol va sortir tard (ultimament sembla que sigui el meu sino) i en resumit vem sortir amb una hora de retard.

El vol anava mig buit pero vem tenir la mala sort de tenir una criatura davant i una altra darrera que ens van donar bastant el viatge.

A les 9 i quart hora egipcia (una hora mes que a barcelona) vem aterrar al Caire i amb un bus ens van portar a la terminal, alli el tema de la visa es molt facil, basicament has d’anar a un banc que hi ha alla i comprar-la, l’enganxes al passaport i ja pots anar a immigracio on et posen el sello corresponent. Nosaltres al banc vam aprofitar per canviar diners.

Despres d’immigracio vem recollir les maletes (si, si van arribar les dues) i cap a la terminal de vols domestics per anar a Luxor, per aixo vem haver de sortir al carrer i patir una bona bufetada de calor i era de nit eh????. Amb la tarjeta d’embarque vem anar a la porta indicada i despres d’uns minuts d’estar dins ens van fer sortir a tots per tornar a entrar perque no haviem passat seguretat.

El vol va sortir a l’hora i vem arribar a Luxor on despres de regatejar un taxi ens va portar a l’hotel, a l’habitacio ens esperava un sopar fred fantastic que vem picotejar una mica abans d’anar a dormir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s