Viatge a Ítaca

Primer dia a Luxor, quina calor!!!!

1 comentari

El primer dia ens el vem prendre tranquilament, ens vem llevar a quarts de 9 i a les nou anavem a esmorzar (un bon esmozar es clar!!) i despres vem inspeccionar una mica el Club Med i vem sortir al carrer, enseguida vem trobar un taxista amb aire acondicionat (molt important en aquest pais) amb el que ja vem negociar diferents excursions i de pas ens va portar al museu de Luxor (no hem trigat res a comencar a veure coses eh???)

Al entrar al museu primer et pasen un documental de national geografic i despres ja passes a veure el museu, la veritat es que tot i no tenir moltes peces esta molt ben posat i n’hi ha algunes d’impressionants, ja que estan super ben fetes, evidentment tambe hi ha coses de la tomba de Tutankamon (tot i que la majoria de les coses es troben a El Caire).

Al sortir ens estava esperant el taxista que ens ha tornat al hotel i ja hem quedat amb ell per que ens vingui a buscar per la nit per anar a veure l’espectacle de llum i so.

A l’hotel hem anat directes a la piscineta a remullar-nos per poder soportar millor la calor fins l’hora de dinar. Al dinar ha sigut quan tots el GO del Club Med (treballadors que es sociabilitzen amb els clients resumidament) se m’han presentat ja que tots sabien que havia arribat el dia anterior i que era agent de viatges. La veritat es que tot el menjar que fan esta bonissim (no podem tenir cap queixa) i mentre dinavem tambe hem conegut la Maria (una GO espanyola que ha estat encantada de poder xerrar en espanyol amb algu) i hem quedat amb ella a les 3 a la recepcio que ens explicaria tot una miqueta.

Despres de dinar hem pujat a dutxar-nos i a les 3 estavem a la recepcio, la Maria ja ha vist que nosaltres estavem molt informades aixi que despres de xerrar una mica, hen decidit anar al Temple de Luxor, caminant clar perque som aixi de brutotes, aixi que ja ens veus caminant per Luxor a quarts de 4 de la tarda sota una calor d’espant fins al Temple de Luxor.

Un cop dins l’Eli s’ha tingut que sentar a descansar perque no es trobava gens be i jo he anat a comprar aigua i coca-cola per refer-nos una mica. Ens ehem estat assegudes gairebe una horeta i hem estat xerrant amb uns nois que son els fotografs oficials del temple. Despres ja ens hem atrevit a visitar el temple que la veritat es que ens ha agradat molt, tot i que al final tornavem a estar defallides de tanta calor i hem marxat i per tornar a l’hotel hem agafat una calesa tot i que no la hem disfrutat en absolut.

Al hotel hem tornat a banyar-nos a la piscina i hem comencat a veure la posta de sol, i llavors hem estat xerrant amb un home que te faluques i que ja havia parlat amb mi pel mati, ens ha convidat a fer un te a la menta i hem anat i de pas hem negociat el viatge en faluca per l’endema.

Al pujar a l’hotel un altre cop hem vist que tothom anava molt arreglat aixi que hem anat a canviar-nos i despres hem baixat a fer l’aperitiu i sopar (les dues coses les hem fet amb la maria que esta super a gust amb nosaltres). Despres de sopar ja ens ha vingut a buscar el taxista (Mr chips) per anar a Karnak.

L’espectacle ha sigut una passada, tant perque el recinte iluminat es precios, com perque a mes anavem explicant l’historia del recinte i tambe dels diferents faraons aixi que ho hem disfrutat molt. Un cop acabat ja hem tornat a l’hotel i a dormir que a l’endema ens haviem de llevar molt d’hora.

One thought on “Primer dia a Luxor, quina calor!!!!

  1. Renoi quantes coses i persones diferentes amb poques hores eu vist.La noia espanyola deu estar molt sola i per això us busca per parlar.La calor encara deu ser molt més el juliol o agost.Com sempre bon menjar,festes,piscines,i regatejar amb taxistes i compres.Ara falta les momies!! petons i saludos a l’Eli. avi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s