Viatge a Ítaca

Últim dia per Viena, intentant no deixar-nos res de res

2 comentaris

Avui hem començat el dia anant directament a la Hundertwasser haus, una casa decorada tipus gaudinià i amb elements pop, la veritat és que és molt colorida i molt maca i destaca molt amb el reste de cases que hi ha a Viena. Del mateix artista també hem anat a veure la Kunsthauswien i allí la mare i jo hem aprofitat per veure el museu de l’artista, hi havia forces pintures molt colorides i que cridaven força l’atenció, també tapissos i varies frases del estil:

“If we do not honour our Past
we lose our Future
If we destroy our roots
we canoot Grow”

La veritat és que tant la decoració interior, com el museu m’ha agradat molt, ja que és molt diferent de la resta de coses que hem vist a Viena.

D’aquí ja hem anat al centre i ens hem dedicat a la zona del Hofburg, més concretament hem entrat a veure l’Augustinerkirche i la Prunskaal, que és la bibliioteca i la veritat l’hem trobada molt maca i interessant, a la mare li ha interessat molt una exposició que hi havia de crims i assassinats.

Per poder descansar una mica hem anat a dinar alguna coseta a un cafè que havíem vist i que ha resultat ser de la mateixa familia que el Landtmann i es deia Mozart, per tant evidentment hi hem estat molt rebé.

Com la mare tenia ganes d’anar a veure el Leopold Museum, al acabar de dinar el Pere ha anat cap al hotel, i nosaltres dues ens hem anat cap al museu, allí hem pogut veure quadres de Klimt (alguns paissatges molt macos la veritat) i sobretot de Schiele (la mare ha disfrutat molt), però també hem pogut veure mobiliari de Hoffman, així que per ser un museu ha estat força bé.

D’aquí ja hem agafat el tranvia per tornar a l’hotel (que per cert anava a tope), i a descansar una bona estona, tot i que la mare i el Pere han marxat al Cervantes a fer la xerrada, jo hi he anat més tard i al acabar la mare i jo hem anat a sopar alguna coseta.

2 thoughts on “Últim dia per Viena, intentant no deixar-nos res de res

  1. Efectivament, el Klimt és xulíssim !Per veure seus quadres:http://www.zeno.org/Kunstwerke/A/Klimt,+GustavPetonsCinta i Albert

  2. A mi és el que més m’ha agradat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s