Viatge a Ítaca

De Viena a Bratislava i després a Budapest

4 comentaris

Avui ens hem aixecat ben d’hora ja que havíem d’agafar el vaixell cap a Bratislava, per sort els hotels europeus tenen uns horaris més amplis que els espanyols i a quarts de set ja podíem esmorzar. Hem arribat al lloc d’embarcament a les 8 i després d’esperar una miqueta ja hem pogut pujar al vaixell i a les 9 en punt hem sortit, primer navegant pel Donau Canal, que tot i ser canal era prou ample i després ja hem entrat al Danubi que és un riu com deu mana.

Hem arribat a Bratislava cap a les 10 i quart i hem agafat directament un taxi per anar a l’estació de tren per deixar les maletes a la consigna i així poder fer turisme tranquil·lament per Bratislava.

La veritat és que Bratislava ens ha sorprès gratament, ja que tot i ser una població petiteta (sobretot el centre) és força cuca i s’hi pot passejar a gust i veure coses maques.

Hem començat per una mena de passeig i després ja hem començat pels carrers peatonals i hem anat veient esglesies, edificis importants, però bàsicament passejar. A mig matí hem parat a un cafè molt maco i estil Art Noveau on ens hem pres una xocolata… mmmmm amb forces renovades hem seguit passejant fins a l’hora de dinar que ho hem fet al cafè del costat del d’abans, aquest el estil és més Secession però també molt maco.

Després de dinar hem passejat una mica més i ja hem anat cap a l’estació de tren on hem hagut d’esperar força ja que entre que hem arribat d’hora i que el tren anava amb retràs…

En unes tres horetes hem arribat a Budapest, com el Pere no es trobava molt bé hem agafat un taxi fins a l’hotel i després de deixar-ho tot, la mare i jo hem anat a donar un volt, de fet hem agafat el carrer Andrassy (el Passeig de Gracia d’aquí) i hem anat tirant fins al pont de les cadenes que estava tot il·luminat i molt maco, al igual que el Palau Real. De tornada hem parat a sopar a un lloc que es deia Goa Cafè i que era de molt disseny i hem sopat super bé, al arribar al hotel ho he mirat a la guia i sembla ser que és un dels llocs més “in” de Budapest.

4 thoughts on “De Viena a Bratislava i després a Budapest

  1. Doncs haurem d’anar a Bratislava i Budapest, of course.PetonsAlbert

  2. Siiii, sobretot Budapest, ens ha encantat!!!!

  3. No veig fotos de Bratislava ni de Budapest.Les veurem quan tornis a Barcelona ?. Petons, l´avi.

  4. Clar avi, quan torni de Madrid les posaré totes 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s