Viatge a Ítaca

Navegant pel Tonle Sap

1 comentari

Avui m’he aixecat un altre cop d’hora, tot i que no tant com els altres dies. Teoricament a les 6 venia el pick up per portar-me al vaixell, pero be… aixo de les 6 es relatiu oi?? mes aviat ha vingut a quarts de set i a mes anava d’allo mes ple, pero han pogut fer un petit lloc per mi.

Al arribar al “port” he descobert el vaixell que anava a Battambang i despres de fer el patós (si, he caigut que passa… hi havia una baixada ben bona i relliscosa) he pujat al vaixell, on m’hi he passat ni més ni menys que…. més de 8 hores!!!

Ara, tot i que m’he quedat totalment quadrada… i al final ja no sabia com seure… ha valgut totalment la pena, els paisatges genials i a sobre hem anat passant per diferents poblets o comunitats i veure la gent impressionant.

Al principi la navegació ha comencat a llac obert, pero després ja s’ha anat ficant dins de canals i finalment allo s’ha convertit en una mena de riu, pero no tot és tan facil com sembla, hi ha hagut estones que el riu o canal estava ple de plantes i per tant hi havíem de passar per sobre, cosa que feia molt més lent el recorregut.

A més hem anat recollint locals i després també els hem anat deixant amb les seves corresponents parades, pero aixo m’ha permes fer moltíssimesssss fotos i algunes d’elles xulíssimessss.

Durant tota l’estona, tots els nens que anavem trobant ens anavem saludant, eren moníssimsss.

Finalment a allo de les 4 hem arribat a Battambang i ha comencat la odisea de trobar lloc per dormir, he anat amb una moto (si, si de paquet amb motxilles incloses…) a un hotel, pero no m’ha agradat com m’han tractat ja que em volien pendre el pel.
Així que he anat a buscar un altre i n’he trobat un més economic i que no esta malament, total només hi faré un parell de nits, i amb el que estalvii podré tenir un lloc més guapo a la platjeta 🙂 o fer més compres… una de dos 🙂

A l’hotel he fet una bona dutxa i he posat nom a totes les fotos que he fet i després ja he sortit al carrer en busca de informació per una banda i internet per l’altre.

El primer que he trobat ha sigut un noi que m’ha explicat el que podia fer dema i com m’ha caigut bé i el preu m’ha semblat raonable doncs… ja tinc excursió per dema!! i ell mateix m’ha indicat on tenia internet i també m’ha dit que dema anirem a comprar el bitllet de bus cap a la platjeta, sembla ser (encara no m’ho acabo de creure) que hi puc anar directament sense tenir que fer parada a Phonm Phen.

Ara quan acabi aquí aniré a sopar alguna coseta, que avui no he menjat més que tres bananes!!!

One thought on “Navegant pel Tonle Sap

  1. Jajajaja Has fet de jo!!!! jijiji no hi ha viatje sensa caiguda ni sensa mi!!!!!! petonets Eli

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s