Viatge a Ítaca

Primer dia per Londres

Deixa un comentari

Si, ja sé que he trigat un munt, però més val tard que mai oi???

Després de llevar-nos super d’hora i anar a l’aeroport vem arribar a Londres sense problemes. Un cop allà vem agafar el metro (on surt més a compte agafar un bono per un dia que no un bitllet) i cap a l’hotel (que estava al costat del British). Allà vem deixar les boses i a veure coses s’ha dit.

Vem començar per Covent Garden que estava a petar, i vem dinar ja que ens havíem llevat molt d’hora.

Per continuar el dia vem anar directes a la botiga de Twinnings, just quan casi arribàvem una senyora que ens va fer una foto a una esglesia ens va dir que la botiga estava tancada, però tot i així ens hi vem acostar i estava oberta!!!! La botiga està just davant de les Corts de Justicia i és una botiga molt petita, ara tant l’Isis com jo vem arrassar.

Un cop ben carregades de tè, hem anat cap a Trafalgar Square parant a un munt de botigues. Quan hi hem arribat s’ha posat a ploure de valent, així que amb la foto de rigor hem baixat cap al Big Ben i les cases del Parlament. Allí ja ha parat una miqueta tot i que anàven caient gotes.

D’aquí vem tornar a passar per TRafalgar Square en direcció de Picadilly Circus passant per alguns teatres, a Picadilly vem trobar una tenda GAP i vem tornar a fer de les nostres (necessitava tejanos urgentment!!!). D’aquí ja vem anar xino xano cap a l’hotel i parant a sopar a un italià.

Al arribar al hotel directes a fer nones que estàvem rebentades!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s