Viatge a Ítaca

Segon dia per Londres

Deixa un comentari

En el segon dia de la nostra visita llàmpec a Londres no vem parar. Després d’un bon esmorzar vem fer una visita per fora al British (tot i que encara estava tancat) i d’aquí ja vem anar caminant cap a Saint Paul tot passant un altre cop per les Corts de Justicia (per sort la botiga de la Twinning’s estava tancada i no vem poder tornar a fer mal). De Saint Paul vem anar cap a la Torre de Londres (on finalment vem trobar la caixa de tè que volia l’Isis) i allà hem vist el Tower Bridge.

D’aquí ja vem tornar enrera parant a fer un cafè al Starbucks i tot creuant el London Bridge vem passar a l’altra riba per anar cap a la Tate Modern on l’Isis va estar una horeta visitant-la i jo vaig intentar veure la part de l’Andy Warhol però era just la que no hi era.

De la Tate vem anar passejant cap al London Eye i d’allà vem tornar al Big Ben un altre cop, però en comptes d’anar cap a Trafalgar Square vem anar cap a St James Park Lake i d’aquí passant per Buckingham Palace cap a Hide Park.

Un cop allà ja vem agafar el metro per anar cap a l’hotel on abans d’agafar les coses vem dinar i després ja directes cap a l’aeroport.

Vamos una bona escapadeta, ja pensarem que fem l’any que ve eh Isis?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s