Viatge a Ítaca

Dia de trasllat, de Kathmandu a Pokhara

Deixa un comentari

La veritat es que avui no hi ha gaire a explicar ja que basicament hem anat de Kathmandu a Pokhara, pero be us ho descriure una miqueta.

Ens hem llevat a un quart de sis despres de passar una nit una mica del lloro amb els mosquits. A les sis ja estavem davant de l’estupa de Bodhnath per agafar un taxi cap a l’estacio de busos on ja hi era el bus.

La sortida de Kathmandu ha costat una miqueta ja que paravem a tot arreu, pero despres ja hem anat tirant bastant be (que no vol dir rapid eh??) tot veient uns paissatges impressionants. Tot es molt verd i amb molts camps d’arros distribuits en terrasses i es veu maquissim!!!

Aqui tot i conduir a l’estil asiatic ho fan molt millor que a la India i gairebe no es pateix (o sere jo que m’hi estic acostumant??), cada dues horetes el conductor fa una parada i per aixo hem trigat unes 7 hores fins a Pokhara.

Al arribar hem agafat un taxi fins al hostal que haviem escollit (el mes allunyat i tranquil que hem trobat amb vistes al llac) despres de discutir-me amb el taxista que ens volia portar a un altre lloc.

Despres de les 7 hores evidentment necessitavem una bona dutxa i despres ja hem anat xino xano fins el poble (mare aqui em faries caminar sense parar) on hem anat a menjar que nomes haviem menjat uns platans petitets per esmorzar.

D’aqui hem anat a informar-nos sobre excursions i sobre Chitwan (proxima destinacio) i ja hem contractat una serie de coses (ja us anire explicant cada dia) i ara despres d’internet tornarem xino xano cap a l’hotel a fer una mica el vago i llegir amb vistes al llac (no esta malament no??).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s